רוצה מסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה מסת שריר
    יובל
    19/03/2013

השאלה מופנת לדוקטור איתי זיו: שלום, אני נער בן 15 ורוצה לפתח גוף חזק. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה מסת שריר

הוספת תגובה

• רוצה מסת שריר - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/03/2013

מאיר כמה נקודות חשובות; חשוב להתחיל עם תוכנית אימונים מסודרת שתכלול 3-2 אימוני כוח בחדר הכושר. בנוסף יבוצעו מספר אימונים אירוביים לפי המצב הגופני, משקל הגוף, אחוזי שומן ועוד. מסת שריר הנה עניין של זמן ויש צורך במספר חודשים על מנת לראות בתוצאות ממשיות. תוך מספר חודשים ובהתאמה למידת ההתקדמות והרצינות של המתאמן ניתן להעלות ל4 אימוני כוח בשבוע!! או אז הפוטנציאל להעלות מסת שריר עולה באופן משמעותי. במקרה זה מחלקים תוכנית האימונים לשני חלקים ab ובכל חלק מפעילים 4 קבוצות שרירים. חשובה מאוד התזונה כבר מהשלב הראשון בתוכנית ויש להתייעץ עם איש מקצוע רציני גם בתחום זה. בגיל זה, אציין במידה ויש מספיק טסטוסטרון שהנו הורמון גברי ניתן להתקדם בכלל באימון ולהעלות מסת שריר בתקופה קצרה יחסית. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים אירוביים

יובל
    20/03/2013

דבר ראשון תודה. אבל אני אשמח אם תוכל להסביר לי על התרגילים האירוביים שאמרת: מה לעשות ? איך לעשות? ואיך לשלב את זה יחד עם האימונים בחדר כושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו