כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    עדן
    19/03/2013

שלום רב

לפני כשנתיים אחרי לידת בני נרשמתי לחדר כושר ובאמת הצלחתי לרדת במשקל כמתוכנן.
    הקפדתי על התפריט הורדתי אחוזי שומן והגעתי למקסימום אבל בכל זאת לא הצלחתי לעצב את הבטן שהיא האזור הבעייתי אצלי בגוף(רחבה וקצת רפוייה גם לפני הלידה).
    שאלותי הן האם אם הייתי מקפידה יותר לאורך זמן היה סיכוי שהבטן תהיה שטוחה וחזקה או שזה עניין של מבנה וגנטיקה ?
    והשאלה השנייה היא שהפסקתי את הכושר בגלל שירדתי הרבה בפנים שלי וזה עשה לי מראה של בנאדם חולה.
    האם יש דרך לעשות כושר ולא לרדת בפנים?
    הייתי עושה 3 אימונים בשבוע 20 דק הליכה על הליכון ושעה אימוני כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• כושר גופני - תגובה

ד''ר איתי זיו
    20/03/2013

הערותי....
    1. ירידה באחוזי שומן הנה דבר מבורך כל עוד הגבר נעשה עד גבול מסוים, במייוחד אצל נשים או אז ירידה רבה מדי משפיעה לרעה על כמה משתנים שהעיקרי שבהם הנו המערכת ההורמונלית.
    2. לעיצוב הבטן אחר לידה קשורים כמה גורמים כמו גנטיקה, מידת העלייה ומתיחת הבטן בזמן ההיריון ועוד ועוד. במידה ויש עודף עור ואחוזזי השומן הנם ממוצעים ולמטה מזה חשוב לחזק את שרירי הבטן, בעיקר השרירים העמוקים ןשיפור מראה אסתטי הנו מוגבל באופן עקרוני ובמידת הצורך, אם אין ברירה נבצעים התערבות של פלסטיקאי.
    3. לגבינראות הפנים, הדבר גם קשור למיד אחוזי השומן הכלליים. במידה והנם נמוכים מדי הדבר יתבטא גם באזור הפנים. במקרה זהאצל נשים מסוימות חשוב לא להפחית יתר על המידה אחוזי השומן על מנת שנראות הפנים לא תרד עוד.
    4. על מנת לשפר נאות שרירי הבטן ובכלל פלג גוף עליון חשוב לבצע תרגילים מורכבים בחדר הכושר, תרגיל בטן מתאימים ועוד ועוד.
    כל זאת עם מאמן כושר מקצועי וותיק.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו