מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהליאור22/03/2013
שלום..אני מעוניינת לחזק את שרירי הישבן שלי אך התרגילים שצריך לעשות מאד מאד קשים לי ומאד כואבים.. ממש בלתי נסבל...
יש לי בבית מכשיר שמדמה ריצה(הוספתי תמונה של המכשיר להודעה)רציתי לדעת האם הוא יעיל לחיזוק ומיצוק שרירי הישבן או שהוא מיועד אך ורק לשריפת קלוריות..אשמח לתשובה מפורטתת תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר איתי זיו26/03/2013המכשיר הנראה בתמונה הנו סטפר ביתי. לא מתאים לחיזוק שרירים אלא בעיקר לשיפור יכולת אירובית. חשוב בכל מקרה לבצע מספר פעמים בשבוע בדופק מטרה גבוה דיו. חשוב מאוד לשלב גם אימוני כוח מתאימים על מנת לחזק מערכות שלד-שריר ומרכיבים נוספים. ללא אימוני כוח התוצאות תהיינה מוגבלות מכיוון שאימונים אירוביים לא אפקטיביים דיים לחיזוק. למרות זאת סטפר מפעיל יותר את השרירים לעומת מכשירים אירוביים אחרים (למעט מכשיר החתירה).
לגבי כאבים בעת ביצוע תרגילים שונים, יש לבדוק זאת עם מומחה בעניין. בוודאות ניתן למצוא פיתרון לעניין וניתן הרי לבצע תרגילים שונים עם משקל גוף ולא עם משקולות כלל!!!! חשוב לזכור שמדי יום אנו מבצעים תנועות יומיומיות שהן למעשה כמו תרגילים רק ההבדל שהן מבוצעות כנגד משקל גוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
ד''ר איתי זיו26/03/2013המכשיר הנראה בתמונה הנו סטפר ביתי. לא מתאים לחיזוק שרירים אלא בעיקר לשיפור יכולת אירובית. חשוב בכל מקרה לבצע מספר פעמים בשבוע בדופק מטרה גבוה דיו. חשוב מאוד לשלב גם אימוני כוח מתאימים על מנת לחזק מערכות שלד-שריר ומרכיבים נוספים. ללא אימוני כוח התוצאות תהיינה מוגבלות מכיוון שאימונים אירוביים לא אפקטיביים דיים לחיזוק. למרות זאת סטפר מפעיל יותר את השרירים לעומת מכשירים אירוביים אחרים (למעט מכשיר החתירה).
לגבי כאבים בעת ביצוע תרגילים שונים, יש לבדוק זאת עם מומחה בעניין. בוודאות ניתן למצוא פיתרון לעניין וניתן הרי לבצע תרגילים שונים עם משקל גוף ולא עם משקולות כלל!!!! חשוב לזכור שמדי יום אנו מבצעים תנועות יומיומיות שהן למעשה כמו תרגילים רק ההבדל שהן מבוצעות כנגד משקל גוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)