האם יש לי אחוז שומן גבוה בגוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי אחוז שומן גבוה בגוף?
    מאיה
    22/03/2013

בת 24

המדידות התבצעו ע"י מכשיר קליפר ידני

אחוזי שומן = 22.32

יד קדמית - 8

יד אחורית - 13

גב- 6

בטן- 10

על מה התוצאות מעידות?

האם 22.32 זה נחשב לשומן גבוה בגוף?

אני סובלת מבעיה של בטן תפוחה ושמנה, גם בבטן העליונה וגם בתחתונה.
    ברוב המקרים אני מתעוררת בבוקר עם בטן פחות נפוחה (אבל עם כרס קטן) - אבל במשך היום לא רק מאוכל - אלא אפילו רק משתיה של כוס מים הבטן שלי ישר מתנפחת.

זה מגיע לרמה שכשאני יושבת יש לי ממש צמיגים בבטן וקפלים עבים בבטן ואני מרגישה חוסר נוחות לשבת .

אני מתקשה בקנית מכנסים מיכוון שמבנה הגוף שלי מאוד רזה אבל המכנס בבטן פשוט לא נסגר.

זה ממש מציק לי וגורם לי להרגיש גם חוסר נוחות מהמראה כי כל מי שרואה את הבטן יכול להגיד בברור שהיא לא פרופורצונאלית לגוף!!!!

וגם חוסר נעימות פיזית של הרגשה תמידית מלאה נפוחה נשפכת ולא נוחה.

איך אפשר להוריד את השומן מהבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש לי אחוז שומן גבוה בגוף? - תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/03/2013

אחוזי שומן של 22& לאישה- בסדר גמור! לא אמורה להיות נפיחות גדולה וריכוזי שומן כה מעיקים כפי שמצוין באחוזי שומן כאלה! אלא אם כן המדידה לא מדוייקת ממש.
    ריכוזי שומן הנם דבר גנטי בעיקרון אך לא רק יש סיבות נוספות כמו תפריט תזונתי לא מושכל, שימוש בתרופות שונות, הורמונים ועוד. או אז יש השפעה אפשרי על ניוד השומן בגוף ולא תמיד בצורה הרצויה לאדם.
    שומן מהבטן לא ניתן להפחית בצורה ספציפית. ניתן לשפר אסתטיקה על ידי ביצוע תרגילים לחיזוק שרירי הבטן שיעלו את הטונוס השרירי וגם עשויים להשפיע על חילוף החומרים הבסיסי אם כמובן מחזקים את שאר שרירי הגוף.

לא צוין מאומה על פעילות גופנית והדבר חשוב במיוחד על מנת להשיג תוצאות. חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת ומושכלת על מנת לטפל.. בריכוזי שומן העקשניים לעיתים ובכלל לשפר ההופעה החיצוני והמצב הבריאותי ויפה שעה אחת קודם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו