מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיתי זיו המשך שאלהרמי24/03/2013
לא הבנתי מה זה משנה אם אני עושה פעם בשבוע 16 סטים באימון לשריר
או פעמיים 8 סטים?
למה אתה אומר שפעם לא מספיק הרי עושים אימון יותר אינטנסיבי על השריר לא
ויש סוג כזו של עבודה פעם בשבוע לשריר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי זיו המשך שאלה - תגובה
ד''ר איתי זיו26/03/2013העניין החשוב ביותר הנן פיצוי יסף!!!!!!!!!! במידה ומדובר במנוחה ארוכה מדי בין אימון לאימון הרי שלא יתקיים אפקט אימון. מצד שני הפסקה קצרה מדי בין האימונים גם היא לא מומלצת. לכן ניתן להפעיל פעם בשבוע קבוצת שרירים ואז מבצעים 20 סטים ואף יותר אך הגוף מחולק במקרה זה ל- 6-5 חלקים ואילו באימונים של 4 פעמים בשבוע ניתן לבצע 10-7 סטים בממוצע לקבוצת שרירים ועדיין יהיה אפקט אימון.
ברם, שמדובר באימון כבר הוזכר קודם לכן שיש יוצאים מהכלל.... שגם מגיבים טוב לאימון של פעם בשבוע לקבוצת שרירים וסך הכול הנם מבצעים 3 אימונים שבועיים. אזי במקרה זה ייתכן מאוד שהאימון ארוך מדי- מעבר לשעה ואז גם מופרשים הורמונים קטבוליים והאימון פחות אפקטיבי.לא דיברנו עוד על התפריט התזונתי השונה מאחד לאחד, על החומרים האנבוליים שלא מעט משתמשים בהם ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
רמי26/03/2013אז אתה אומר שלמתאמנים רגילים אפשרי פיצול של עבודה על כל שריר מ 4 פעמים בשבוע?
ויש אנשים שעובדים חזק אז גם יתקדמו מ 3 אבל ב 3 יותר אפקטיבי ab?
כי אני מכיר המון אנשים שגם באים 3 פעמים בשבוע ועשים abc וממש מפותחים?
פשוט זה לא הכלל היחיד אבל יש עדיפות ל ab?
אתה בטוח בזה כי המון מאמנים של שנים וגם יש אתר של מאמן אמריקאי גדול שכתוב שם ש אין בעייה לעשות abc ואין ab ששניהם טובים
והכל תלוי במתמאן ובנפח שבועי של סטים לכל שריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה לאיתי
רמי26/03/2013נגיד עם אני עושה ab אני עושה רק 9 סטים לשריר גדול פעם ב 5 ימים
ואם abc עושה 16 לשריג גדול פעם ב 7 ימים
עכיו אני לא מבין בכל העולם המציאו תשיטה הזו סתם?
גם לא למתאמנים על סטרואידים הרבה עושים ומתקדמים
מה להסביר למתאמן שעושה את זה שהשריר שלו נח יותר מידיי?
ניסתי להסביר מה שאמרת למישהו בחדר כושר והוא אומר נכון נח יותר אבל הוא עובד עליו יותר חזק וספציפי ושאין בעייה בלנוח שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו26/03/2013לסיכום העניין.... תתאמן בצורה טובה ביותר שמתאימה לך! אין צורת אימון אחת ואם הנך או כל המתאמנים המפורסמים... מבצעים תוכנית אימונים של ABC
3 פעמים בשבוע בלבד - שימשיכו כך! יש צורות הרבה יותר טובות להתקדם אך גם באופן זה ניתן להתקדם אם עצימות האימון גבוהה ממש. חשוב לזכור שמעט מאוד מתאמנים מסוגלים להתאמן ברמת עצימות גבוהה. חלק מהם גם נח יותר מדי בין השטים מה שגורם לתוצאות פחות טובות כמובן. התחום של האימון מורכב מאוד והרבה ממנו הנו ניסוי וטעייה למרות שיש מחקרים רבים בנושא, כל מתאמן יש צורת אימון שמתאימה לו יותר.
חומרים בנושא יש הרבה מאוד. מציע שתיכנס לאתרים מקצועיים כמו של NSCA
pponlin ויש עוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
איתמר26/03/2013אממ אם אתה בטוח שאני טועה בזה ויכול להתקדם יותר אני משנה את הגישה פשוט אני עובד בתחום ורוצה לדעת מה הכי טוב
איך הגיעו אז כל השיטות האלה של פעם בשבוע בטח אתה גם מכיר את התופעה כי אני הרבה בחדרי כושר ורואה הרבה מאמנים שאומרים ככה
כנראה מנסים לחכות תוכניות של פיתוח גוף ולא מבינים שזה לא מתאים אלא רק למי שבא הרבה
אני לא מתווכח או אומר שיותר טוב פשוט ראיתי בזה תוצאות אבל כפי שאתה אומר יכול להיות שזה לא נכון ואפשר למקסם תוצאות בשיטות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)