מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לד"ר איתי זיומאיה26/03/2013
יש לי בעיה שמטרידה אותי. כשאני יושבת או מתכופפת אז יש לי מלא קפלים עמוקים בחלק העליון של הבטן. כתוצאה מכך יש לי כל הזמן סימנים בבטן-
רציתי לשאול האם הקפלים בבטן זה משומן? ואם זה שומן - האם אני יכולה להיפטר מזה ואיך?
יש לי בטן מאוד שמנה ונפוחה כמו בלון ולא פרופרציונלית לגוף...
אני סובלת מבעיה של בטן שמנה ונשפכת, גם בבטן העליונה וגם בתחתונה.
זה מגיע לרמה שכשאני יושבת יש לי ממש צמיגים בבטן וקפלים עבים בבטן ואני מרגישה חוסר נוחות לשבת .
כל מי שרואה את הבטן יכול להגיד בברור שהיא לא פרופורצונאלית לגוף וגם חוסר נעימות פיזית של הרגשה תמידית מלאה נפוחה נשפכת ולא נוחה.
הבטן נראית שמנה כמו בהיריון!!!
ועל מה התוצאות מעידות?
המדידות התבצעו ע"י מכשיר קליפר ידני ע"י דיאטן ספורט ברמה גבוהה. (שנמצא ברשימה של השמות המובילים של הדיאטנים שציינת).
אחוזי שומן בגוף = 22.32%
1) יד קדמית - 8
2) יד אחורית - 13
3) גב- 6
4) בטן- 10
האם פיזור השומן שלי גבוהה בבטן? האם כל השומן בגוף שלי מתפרס בבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר איתי זיו30/03/2013נראה לי שבתגובות האחרונות כבר שלחתי תשובה מסודרת. אשמח לבדיקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)