מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לצבאיותם26/03/2013
אני בן 18 גובה 1.90 משקל 83 ( 13% שומן) ומתכונן לצבא , כמובן שאני מאוד שואף להגיע גבוהה, ואני רוצה להתחזק בכוח ( מקבילים, מתח סקווטים עם משקל גוף וכו'), וגם אני רוצה לשפר את היכולת האירובית שלי. אני משתפר מאוד באימוני כוח (מעלה את מספר החזרות, משפר את הסבולת של השריר. אני נמצא במאזן קלורי חיובי קל , תזונה נכונה מספקת בחלבונים פחמימות ושומנים.
עכשיו השאלה שלי, האם להמשיך כך רק עם אימוני הכוח שאני עושה 3 פעמים בשבוע ולשפר את הכוח , ורק שהשגתי מספיק כח לעבור לריצות ולשפר את זמני הריצות, או שאני יכול באותה עת לשפר ריצות קצבים וכו.
תודה רבה,
יותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאימוני כוח אין קשר לפעילות אירובית
בני26/03/2013דבר ראשון,
לאימוני כוח אין קשר לפעילות אירובית כמו ריצה.
אתה צריך במקביל לאימוני הכוח גם לעבוד על ריצה, בצורה כזאת שזה כמה שפחות יפריע לך לאימוני הכוח.
דבר שני,
שיפור סיבולת השריר זאת לא עבודה על כוח.
עבודה על משקל גוף זה לא כל כך אימון כוח.
זה טוב רק למי שמתחיל להתאמן, מקסימום לשלושת חודשי האימון הראשונים.
אחרי זה צריך להוסיף משקל למשקל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה לצבא - תגובה
עופר קיס28/03/2013הי
יום אירובי, יום כוח, או - 3 ימי אירובי בשבוע ויומיים כוח
חייב לשלב ולא לחכות - לא לשכוח תרגילים לחזק את שריר הקרסול - ניתורים קלים על רגל אחת קדימה אחורה ומצד לצד - בזהירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)