שאלה מאוד מאוד חשובה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד מאוד חשובה!!!!!
    מאיה
    27/03/2013

אם אני אעשה בחדר כושר אימון אירובי ואימון משקולות
    ולאחר מכן אני לא יאכל כלום- אז האם אפשר לפתח שרירים אם לא אוכלים כלום לאחר האימון?

אם אני לא יאכל כלום לאחר האימון - אז האם אני אחוז השומן שלי בגוף יכול לרדת ומסת השריר שלי יכול לעלות?

האם אפשר שאחוז השומן שלי ירד בגוף ולפתח שרירים בידיים - מבלי לאכול כלום לאחר האימון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאוד מאוד חשובה!!!!!

הוספת תגובה

• את שואלת את אותם שאלות כול הזמן

בני
    27/03/2013

ולא מתיחסת להסברים שרושמים לך.

שומן לא יורד רק מאימון אחד. שומן יורד כתוצאה ממושכת של מאזן קלורי שלילי יומי. ולא חיבים להתאמן בשביל להפחית שומן.

בשביל שרירים צריך בדיוק ההפך. צריך להיות במאזן קלורי חיובי. לאכול יותר קלוריות ממה שהגוף צריך.
    וצריך במקביל גם לעשות אימונים מתאימים. אם נמצאים במאזן קלורי חיובי בלי אימונים מתאימים אז סתם משמינים וזה חסר תועלת.
    צריך לדעת שעליה במסת שריר גם היא לא נקיה. היא מלווה גם קצת (במקרה הטוב) בעליה במסת השומן.

מי שסובל מעודף משקל צריך להחליט מה הוא רוצה לעשות. או להורד שומן במאזן קלורי שלילי, או להגדיל מסת שריר במאזן קלורי חיובי. אי אפשר לעשות את שני הדברים האלה בייחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו