כאבים בכתפיים בסחיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתפיים בסחיבות
    יואב
    28/03/2013

אני השנה מתגייס, מקווה שאני אקבל חי"ר כמו שביקשתי.
    כשאני יוצא לטיולים וסוחב איתי תיק קטן עם בערך 3 ליטר מים ואוכל אחרי הליכה קצרה כבר מתחיל לכאוב לי הכתפיים. הכאב נמשך לאורך כל הטיול ומתחזק תוך כדי הליכה רציפה. כשאני עושה הפסקות הכאב עובר לגמרי ואחר כך חוזר שוב פעם לאחר זמן קצר של הליכה.
    אני מדגיש שהטיולים שאני עושה זה טיולים משפחתיים, כלומר מסלולים קלים בקצב איטי עם הרבה הפסקות, ובכל זאת הכאבים נורא חזקים. אני יודע שבחי"ר יש המון סחיבות והרבה הרבה יותר קשה ואני לא יודע איך אני אעמוד בזה.
    אני בכושר יחסית טוב מאוד בכל מה שנוגע לריצה וסיבולת ואני גם לא רע בשכיבות סמיכה ובטן.
    האם הכאב בסחיבות יעבור לי במהלך השירות? האם יש משהו שאני יכול לעשות כבר עכשיו על מנת שהכאב יפסיק? כי זה נורא מוזר שבמשקלים כאלה נמוכים כל-כך כואב לי בכתפיים.
    תודה, יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתפיים בסחיבות

הוספת תגובה

• כאבים בכתפיים בסחיבות - תגובה

עופר קיס
    28/03/2013

יואב שלום
    כנראה חולשה של שרירי הכתפיים - מצריך תרגילי חיזוק של הכתפיים, השכמות בטן גב תחתון ויתכן הצוואר.
    ממליץ להגיע למועדון בריאות נחשב, לשאול מי המאמן האישי הטוב ביותר ולקחת כמה שיעורים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו