שריפת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומן
    benny
    01/04/2013

שלום אני בן 25 ומתאמן כ 4 5 שנים לא בעקביות , כלומר יוצא לי כמה חודשים רצופים בשנה להתאמן (חודשי הקיץ ) ובתקופות החורף אני עושה מעט אימונים לא רצופים רק לשמור קצת

במשך השנים תמיד הייתי מקבל את התוצאות בסביבות חודש מרץ הייתי מקבל חיטוב מאוד יפה שהיה נשמר במשך כל הקייץ

השנה אני כבר באימונים דיי אינטנסיבים אני מרגיש גם יותר חזק פיזית , משלב אירובי התחלתי גם לשמור יותר על תזונה ואפילו עובד על שרירים נוספים בגוף

אך משום מה יש לי שומנים בגוף שאנלא מצליח להפטר מהם (באיזור צידי הבטן והישבן ) מה שלא היה לי אף פעם , ישלכם איזשהו רעיון איך להפטר מזה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומן

הוספת תגובה

• שריפת שומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    02/04/2013

הערותי..
    1. הפסקת אימונים אפילו למספר ימים (!), גורמת לירידה חדה ביכולת. הן האירובית והן האנאירובית!!!! בנוסף, במידה ומדובר באימונים שאינם עצימים הרי שאפקט האימון פוחת ולא נשמר וההשפעה על חילוף החומרים הבסיסי וכדומה - נמוכה. אי לכך, חשוב לדעת שללא התמדה בהחלט ייתכן שיעלו אחוזי השומן, המראה החיצוני יורע עקב כך ועוד.
    2. תפריט היפוקלורי- דל קלורי חשוב במיוחד במעגלי כל החיים, ללא זאת, לא ממש ניתן לשפר את הרכב הגוף. חשוב לזכור שלמשקל יש פחות משמעות אלא בעיקר להרכב הגוף. חשוב לבדוק זאת מפעם לפעם ולראות שחל שינוי בעניין.
    3. חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת תוך התחשבות במספר האימונים השבועי. למשל, שבוע שבו הנך פוקד את חדר הכושר פעמיים בשבוע - תוכנית מסויימת ואילו בשבוע שהנך פוקד את חדר הכושר 4-3 פעמים בשבוע - תוכנית אחרת. כך גם לגבי התוכנית האירובית. לא נכון ופחות אפקטיבי להתאמן עם אותה תוכנית אימונים בעת שמספר האימונים אינו קבוע על פני התקופות השונות בשנה.
    חשוב לא להתייאש, מכיוון שתוך מספר חודשים ניתן לראות תוצאות ממש טובות. כמובן שבתלות בהקפדה על המשתנים.
    בי איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו