מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהעוז15/03/2008
שלום אני בן 15 התחלתי לעשות כושר לבד לפני כשנה שכיבות סמיכה,מתח,מקבילית,כפיפות בטן,ריצה וכו'.
לאחר תקופה קצרה התחילו להופיע לי סימני מתיחה עמוקים שנמצאים בחזה מאחורי הידיים,מאחורי הכתפיים ומראה זה מבחיל.הייתי אצל רופא עור שאמר לי זהתפתחתי בבת-אחת וכתוצאה מזה נוצרו סימנים אלה שיוכלו לעבור רק לאחר שאני אפסיק להתאמן ורק ע'י לייזר.
האם זה נכון?מה ניתן לעשות כדי להעלים את הסימנים האלה?ומה לעשות שלא יהיו סימנים חדשים.כרגע אני לא מתאמן כי אני לאחר שבר בכתף.אשמח לתשובה.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
אייל אמון16/03/2008שלום עוז,
לסימני המתיחה או בשמם הרפואי - STREA אין פיתרון למעט ניתוחון אסתטי, שלא תעיז להפסיק להתאמן !!! זה לא יעביר לך את הסימנים שוודאי ישנו את צבעם בקרוב מאדום ללבן ואולי לעוד איזה צבע באזור... הסימנים נוצרים עקב היותו של העור לא אלסטי דיו כדי לעמוד בהתפתחות רקמות הגוף השונות, ואלסטיותו של העור הינה גנטית, ויכולה להופיע גם בגב התחתון כתוצאה מצמיחה לגובה או בכל אזור מתפתח אחר בגוף, גם אם לא מתאמנים..., וודאי אצל כאלה שרזו והעור נשאר מדולדל מאותה סיבה. חזור להתאמן ודאג לאורח חייך שחשוב ממראה של סימן כזה או אחר שיהיה ניתן לתיקון כירורגי שתחליט שאינך יכול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
עוז16/03/2008באיזה גיל אפשר כבר לעשות את הניתוחון האסטתי ועד איזה גיל ימשיכו להופיע אצלי סימנים אילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)