להוריד את השומנים האחרונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד את השומנים האחרונים
    רונן לוי
    02/04/2013

שלום לכל המעוניין לעזור , על פני כ7 חודשים שקלתי 110 ק"ג לפני כ 7 חודשים התחלתי בדיאטה ואורך חיים בריא עד עכשיו הורדתי 33 ק"ג , וכיום אני שוקל 77 ק"ג , כמוון הכל בליווי מאמן אישי ודיאטנית .
    יש לי בעייה של "צמיגים" הגוף מתחיל להתעצב ממש יפה חזה וזרועות , אני מגיע לשיאים מבחינת הקושר אבל הצמיגים לא יורדים ולכן חשבתי לפנות לניתוח של שאיבת שומן וכו'
    האם זה שווה את הסיכון ?
    האם יש דרך מהירה יותר , או מניבה תוצאות ללא ניתוח להורגת הצמיגים ולהורדת הבטן המצעבנת ( אני משתדל לרוץ 2 בשבוע )
    ואחרי כמה זמן שעושים את הניתוחים ניתן לחזור לפעילות מלאה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להוריד את השומנים האחרונים - תגובה

איתן קטן
    02/04/2013

שלום רונן,
    קודם כל, מגיע לך כל הכבוד על התוצאות המרשימות עד כה!
    בהתייחס לשאלתך, אם הכוונה שלך ב"צמיגים" הינה לעור עודף או לשומן, דרכי הפעולה שונות.
    אם מדובר על עודף עור, עלייה במסת השריר יכולה לסייע למראה ויזואלי אסטטי יותר, אבל היא לא בהכרח מספקת ולכן קיים הצורך בניתוח להסרת עור העודף.

אם מדובר על שומנים, אין דרך מהירה להיפתר מהם, והדרך היעילה והבטוחה ביותר היא באמצעות פעילות גופנית ותזונה נכונה, כפי שעשית בהצלחה עד עכשיו. במידה וההתקדמות למטרה נעצרה, אני ממליץ להיפגש שוב עם הדיאטנית והמאמן האישי כדי לשנות את תכנית האימון והתזונה בהתאם למשקל החדש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו