עזרה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !
    גיא
    16/03/2008

אני בן 14 ושוקל רק כ-50 קילו , בעוד שחבריי שוקלים 60 ומעלה , וככה אני רוצה לשקול , מה אתם ממליצים לי לעשות ? לבנות תוכנית אימון ביתית ? כי חדר כושר אסור לי עכשיו , אז האם אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות איזה תרגילים תזונה הכול . אם יש מכשירים שאני אוכל לקנות הביתה . תודה מראש , גיא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !

הוספת תגובה

• חזרה לגיא

ישראל פרנקל
    18/03/2008

גיא שלום,

אל תהייה בפניקה. אומנם הינך מרגיש "קטן" לעומת חבריך אבל לא תמיד זה נורא. בכל מקרה לא הסברת מדוע אינך יכול להתאמן בחדר בושר. מבחיה חוקית הינך יכול בהחלט . האם יש סיבה אחרת? אם הינך מעונין להתאמן בעצמך לדעתי בשלב הראשון בהחלט נכון יהיה לשלב אימוני ריצה של 20 עד 30 דק ואימוני כוח . בהתחלה כפיפות מרפקים ועליות בטן , מתח וכדומה בהחלט יהיו טובים להתחלה. לאחר תקופה שבה תראה שהינך מתמיד הייתי ממליץ על קניית משקולות יד וממתחי גומי (עלות נמוכה ומאפשר גיוון והעלאת עומסים) ואז ניתן יהיה להוסיף תרגילים נוספים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו