מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן באזור הבטן והחזהלירז11/04/2013
שלום,
אני בחור בן 22 גובה 175 ומשקל 70 קג', אני נראה רזה מאוד, בכל הגוף לא רואים שומן חוץ מאזור הבטן והחזה שם אני נראה ממש לא חטוב, אני מעוניין להתחיל לעשות ספורט וקצת דייטה אבל אני לא רוצה לרדת במשקל כי כמו שאמרתי אני נראה ממש רזה. (השומן באזור הבטן והחזה רואים אותו רק אם אני מוריד את החולצה).
אז מה היא הדרך הכי נכונה בכדי שאני אוריד את השומן באזור זה ואראה חטוב ומצד שני לעלות במשקל ואפסיק להיראות כרזה מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן באזור הבטן והחזה - תגובה
איתן קטן11/04/2013שלום לירז,
לא ניתן להעלות במשקל וגם להוריד את מסת השומן בו-זמנית, מכיוון שהשגת שתי המטרות האלה דורש פעולות מנוגדות.
על מנת להפחית את מסת השומן בגוף, תצטרך לשמור על תפריט תזונה מתאים שבו המאזן הקלוריות שלילי, כלומר צריכה קלורית נמוכה מזו הנדרשת לגוף על מנת לשמור על הקיים. כמו כן, ירידה במסת השומן = ירידה במשקל.
על מנת להעלות במשקל (במסת השריר), תצטרך לשמור על תפריט תזונה שבו המאזן הקלוריות הוא חיובי (צריכה קלורית גבוהה מזו הנדרשת לגוף ביממה על מנת לשמור על הקיים). כמובן, שיש לעשות זאת בהתאם לאורח החיים שלך (מבנה גוף, פעילות גופנית שבועית וכו').
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)