בטן שטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן שטוחה
    אבי
    19/04/2013

שלום, אני בן 26 בעל מבנה גוף רזה, אך לאחרונה כתוצאה מזלילה מוגזמת פיתחתי כרס קטנה, רציתי לשאול איזו המלצות יש כדי לחזור למצב של בטן שטוחה, אני התחלתי לעשות תרגילים בכפיפות בטן וריצה השאלה אבל אם זה מספיק ואיזה תדירות היא אופטימלית, ואני מדגיש שאני רזה אז זה מצב לא נעים בכלל ואני די בטוח שתכנית האימונים צריכה להיות שונה מאשר אדם רגיל עם עודף משקל, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן שטוחה

הוספת תגובה

• בטן שטוחה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/04/2013

הערותי..
    על מנת 'לטפל ' באזור הבטני יש להחית אחוזי שומן ראשית כל. במידה ואחוזי השומן גבוהים מהממוצע הרי יש לכך השלכות על האסתטיקה וכל אדם בעל ריכוזי שומן דומיננטיים באזורים שונים בגוף. בנוסף, יש להגביר הפעילות האירובית ולבצע לפחות 150 דקות בשבוע ואם ניתן- אף יותר.
    תרגילים לחיזוק שרירי הבטן לא יפחיתו השומן אך בהחלט טובים על מנת לשפר טונוס שרירי באזור זה וכמובן לשפר האסתטיקה. במקרה זה עדיפים תרגילים בהם יש רוטציות בעמוד השדרה ותרגילי גשריםלמינהם. גשר קדמי, גשר צידי, כפיפת גו באלכסון (משכיבה) ועוד.
    חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת וכןתוכנית תזונה על מנת לערוך השינוי המתבקש.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו