מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי השומןגל20/04/2013
שלום!
אני בן 16 עוסק בספורט כבר די הרבה זמן(חדר כושר,ריצות...) ואני רוצה להוריד אחוזי שומן כדי להתחטב קצת לקיץ:)... אמרו לי שאם בגילי אני יוריד אחוזי שומן זה רק יפגע בי ובגדילה שלי. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם כן מה יהיו התוצאות? והאם יש דרך אחרת להתחטב לקראת הקיץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו????
גל21/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת אחוזי השומן - תגובה
איתן קטן21/04/2013שלום גל,
1) ירידה באחוז שומן לא תפגע בגדילה שלך, כל עוד דברים נעשית בצורה מושכלת- צריכה מספקת של קלוריות (על אף המאזן הקלורי השלילי), וכמובן ויטמינים ומינרלים.
2) לגבי התוצאות- ככל שתקפיד יותר, כך התוצאות יהיו מוצלחות יותר.
3) אין דרך אחרת לרדת באחוז השומן, מלבד שמירה על תזונה מתאימה ושילוב אימוני כושר אירוביים ואנאירוביים שממקסמים את התוצאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת אחוזי השומן - תגובה
ד''ר איתי זיו23/04/2013הערותי...
1. אין בעיה להפחית אחוזי שומן באופן מהותי. הדבר לא פוגע בגדילה אלא אם כן יש חסרים תזונתיים!
2. חיטוב לקראת הקיץ הווה אומר להפחית אחוזי שומן מצד אחד ולהעלות מסת שריר וטונוס שריר. הדבר מאוד אינדבדואלי וכל מתאמן ישיג תוצאות אחרות מכיוון שהדבר מצריך משמעת עצמית מאוד גדולה. במקביל מומלץ להעלות הזמן המוקדש לפעילות אירובית, לפחות 150 דקות בשבוע וכך ל'טפל' בצורה טובה יותר באחוזי השומן התת עורי.
3. אימוני כוח אמורים להיעשות במסגרת תוכנית אימונים מסודרת, 4-3 פעמים בשבוע וגם זאת תלוי אם המטרה הנה גם להעלות מסת שריר או לא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם!!
גל24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)