הורדת אחוזי השומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי השומן
    גל
    20/04/2013

שלום!
    אני בן 16 עוסק בספורט כבר די הרבה זמן(חדר כושר,ריצות...) ואני רוצה להוריד אחוזי שומן כדי להתחטב קצת לקיץ:)... אמרו לי שאם בגילי אני יוריד אחוזי שומן זה רק יפגע בי ובגדילה שלי. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם כן מה יהיו התוצאות? והאם יש דרך אחרת להתחטב לקראת הקיץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי השומן

הוספת תגובה

• מישהו????

גל
    21/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי השומן - תגובה

איתן קטן
    21/04/2013

שלום גל,

1) ירידה באחוז שומן לא תפגע בגדילה שלך, כל עוד דברים נעשית בצורה מושכלת- צריכה מספקת של קלוריות (על אף המאזן הקלורי השלילי), וכמובן ויטמינים ומינרלים.
    2) לגבי התוצאות- ככל שתקפיד יותר, כך התוצאות יהיו מוצלחות יותר.
    3) אין דרך אחרת לרדת באחוז השומן, מלבד שמירה על תזונה מתאימה ושילוב אימוני כושר אירוביים ואנאירוביים שממקסמים את התוצאות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי השומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    23/04/2013

הערותי...
    1. אין בעיה להפחית אחוזי שומן באופן מהותי. הדבר לא פוגע בגדילה אלא אם כן יש חסרים תזונתיים!
    2. חיטוב לקראת הקיץ הווה אומר להפחית אחוזי שומן מצד אחד ולהעלות מסת שריר וטונוס שריר. הדבר מאוד אינדבדואלי וכל מתאמן ישיג תוצאות אחרות מכיוון שהדבר מצריך משמעת עצמית מאוד גדולה. במקביל מומלץ להעלות הזמן המוקדש לפעילות אירובית, לפחות 150 דקות בשבוע וכך ל'טפל' בצורה טובה יותר באחוזי השומן התת עורי.
    3. אימוני כוח אמורים להיעשות במסגרת תוכנית אימונים מסודרת, 4-3 פעמים בשבוע וגם זאת תלוי אם המטרה הנה גם להעלות מסת שריר או לא.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם!!

גל
    24/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו