מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לפני הליכהשיר17/03/2008
אם אעשה הליכה מאוד מהירה כמעט כל יום מה כדאי לי לאכול לפני ההליכה ואחריה? כי אני עושה הרבה פעמים הליכה בלילה ולא בא לי לאכול אחר כך. האם האכילה אחרי גורמת לשריפת שומנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה לפני אימון
אייל אמון17/03/2008שרון שלום,
אכילה לפני אימון : עד שעתיים לפני אימון ניתן לאכול מזון פחמימתי, סמוך יותר לאימון פרי קל או חטיף אנרגיה לא יזיקו, סמוך מאוד לאימון , כשעה לפני, מומלץ לא לאכול. לאחר האימון מנת חלבון חשובה לקליטה איכותית בשריר שמתקן את הרקמות שנפגעו בו וזקוק לחומרי בניה הלא הם החלבונים, מנה של 25-30 גר' משולבת פחמימה (אורז ועדשים, או לחם עם 100 גר' גבינה לבנה) יכולים להיות טובים לאחר האימון.
לא שומן וחלבון סמוך לפני הפעילות , מכביד ולא מתפרק במשך מספר שעות במיוחד חלבון המתפרק הכי לאט...
אכילה אחרי אכן גורמת לשריפת שומנים יותר מאשר לא תאכלי עקב היותו של העיכול - צרכן אנרגיה , אך לא בכמות שתרזי מכך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)