תוספת אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת אימונים
    עדן
    05/05/2013

היי שמי עדן בת 28 נרשמתי למכון כושר ואני מתאמנת 3 פעמים בשבוע הליכון רבע שעה ואימוני כוח ניתנה לי הזדמנות לקבל לביתי מאמן כושר אישי במינימום תשלום שאלתי היא האם אני אוכל לצרף עוד יומיים בשבוע אימונים עם מאמן בבית שלי/אימונים בחוץ כדי לעבוד על אזורים בעייתיים אצלי בגוף או שעדיף שאמשיך להתאמן רק במכון כושר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת אימונים

הוספת תגובה

• תוספת אימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    07/05/2013

הערותי...
    1. אין בעיה לבצע אימונים עם מדריך אימון אישי. העניין הנו מספר אימונים בשבוע. חשוב שלא יהיו אימונים רבים מדי בתקופת האימון הראשונה. 4- אימונים יספיקו. לפיכך, ניתן אולי לבצע אימון אישי אחד עם מאמן והשאר לבד.
    2. באמצעות אימון בחדר הכושר עם תוכנית מסודרת 4-3 פעמים בשבוע ניתן להגיע לתוצאות מצוינות!!!! כמובן שיש לבנות תפריט תזונתי מתאים ורק אז ניתן להגיע לתוצאות טובות.
    3. לגב אזורים בעייים בגוף חשוב לגרום לשינוי במסת הגוף הרזה לעומת שמן. כלומר להלעות מסת שריר ולהפחית מסת שומן וביצוע תוכנית אימונים מתאימה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו