מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת אימוניםעדן05/05/2013
היי שמי עדן בת 28 נרשמתי למכון כושר ואני מתאמנת 3 פעמים בשבוע הליכון רבע שעה ואימוני כוח ניתנה לי הזדמנות לקבל לביתי מאמן כושר אישי במינימום תשלום שאלתי היא האם אני אוכל לצרף עוד יומיים בשבוע אימונים עם מאמן בבית שלי/אימונים בחוץ כדי לעבוד על אזורים בעייתיים אצלי בגוף או שעדיף שאמשיך להתאמן רק במכון כושר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת אימונים - תגובה
ד''ר איתי זיו07/05/2013הערותי...
1. אין בעיה לבצע אימונים עם מדריך אימון אישי. העניין הנו מספר אימונים בשבוע. חשוב שלא יהיו אימונים רבים מדי בתקופת האימון הראשונה. 4- אימונים יספיקו. לפיכך, ניתן אולי לבצע אימון אישי אחד עם מאמן והשאר לבד.
2. באמצעות אימון בחדר הכושר עם תוכנית מסודרת 4-3 פעמים בשבוע ניתן להגיע לתוצאות מצוינות!!!! כמובן שיש לבנות תפריט תזונתי מתאים ורק אז ניתן להגיע לתוצאות טובות.
3. לגב אזורים בעייים בגוף חשוב לגרום לשינוי במסת הגוף הרזה לעומת שמן. כלומר להלעות מסת שריר ולהפחית מסת שומן וביצוע תוכנית אימונים מתאימה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)