תדירות הכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תדירות הכושר
    אנונימי
    08/05/2013

    שלום!
    אני בת 23 עם עודף משקל של כ15 ק"ג . לשמור תזונה קצת יותר קשה לי אבל אני מנסה כמה שאפשר ללא תפריט. לגבי כושר המאמנת במכון קצת בילבלה אותי כי היא אמרה לי שהרבה יותר אפקטבי זה לעשות יום כן יום לא . ולפי הלו"ז שלי אין לי אפשרות לעשות כך . ורציתי לשאול האם הלו"ז הנ"ל הוא טוב בשביל ירידה במשקל כדי שלא אעשה אותו ואתאמץ סתם ואעלה או לא ארד במשקל . כי התכנון שלי הוא לרדת את כל הק"ג המיותרים . אז ככה: ראשון ללא כושר. שני שעה וחצי שיעור בלט מודרני. שלישי שעה בלט ושעה היפ הופ רצוף. רביעי שעה מכון כושר הכולל תרגילי כוח וגם פעילות אירובית (סקי). חמישי ושישי ללא כושר.ושבת שוב מכון כושר כמו ברביעי למשך שעה . האם זה בסדר ויעיל ואפקטיבי בשביל לרדת במשקל ??

    המון המון תודה !

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות הכושר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תדירות הכושר - תגובה

    ד''ר איתי זיו
    11/05/2013

    התדירות בסדר גמור. חשוב להקפיד על אימונים אירוביים השונים בדופק גבוה דיו וללא הפסקות רבות. יש צורך בלפחות 60% מהדופק המירבי. במידה והבלט מצריך העלאת דופק והוצאה קלורית - מצוין. אם לא אין ברירה אלא להוסיף באותו היום עוד אימון משלים.
    בנוסף ירידה במשקל זה לא רק ביצוע פעילות גופנית הרי יש לא מעט אנשים המתאמנים ומשמינים!!!!!!!!!! . הדבר תלוי כמובן רבות בהוצאה- הכנסה קלורית.
    לפיכך, ייתכנו מצבים של מתאמן מסוים המבצע 3 אימונים בשבוע ויורד במשקל ואילו אחר מתאמן 6 פעמים בשבוע ודווקא עולה במשקל! הרי הדבר תלוי במשתנים רבים כמו ההכנסה הקלורית לעומת ההוצאה, סוג הפעילות הגופנית ועוד.
    בברכה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו