מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מכשיר crazy fit massageדניאל21/05/2013
שלום רב, ראיתי באינטרנט את המכשיר Crazy Fit Massage. ורציתי לדעת האם הוא באמת עוזר לרדת במשקל? אני בן 30 עם מעט עודף משקל ואין לי זמן ללכת למכון כושר לכן חיפשתי לי מכשיר ביתי כגון הליכון חשמלי ואז ראיתי את המכשיר הנ"ל ורציתי לדעת האם הוא באמת עוזר כמו שרשום עליו ש 10 דקות אימון עליו שוות ל 40 דקות אימון בחדר כושר. תודה על תשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק תזונה עם מאזן קלורי שלילי יעזרו
בני21/05/2013לרדת במשקל.
מכשירי כושר יעזרו רק בנושא של הכושר. ומכשירים ספציפיים כאלה הם משהו מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מכשיר crazy fit massage - תגובה
ד''ר איתי זיו26/05/2013הערותי....
1. המכשיר תורם באופן מינורי לחיזוק השרירים ושיפור הכושר הגופני הכללי. בפועל מדובר על מכשיר רטט ויש מספר חברות שמוכרות אותו בישראל. הוא במקור מתאים לאסטרונאטים בשל היותם בחלל בו לא פועל כוח הכבידה, לאנשים בתהליך שיקום. קשישים לעיתים ועוד. הפעילות עם המכשיר עשויה להניב תוצאות לאנשים כלל לא מאומנים בתקופה הראשונה אך לאחר מכן יש צורך בגירוי רב הרבה יותר.
2. לא מוכרים הנתונים ש- 10 דקות פעילות במכשיר מחליפות אימון בחדר הכושר. לא סביר בכל מקרה.
3. על מנת להפחית במשקל יש להגביר ההוצאה הקלורית ולבצע תרגילים מורכבים בעיקר וכך תורמים רבות להעלאת חילוף החומרים הבסיסי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי...
דניאל28/05/2013אז אם כך אם אין לי פנאי לגשת לחדר כושר, עדיף לי לרכוש הליכון חשמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי... - תגובה
ד''ר איתי זיו28/05/2013עדיף לבצע פעילות אירובית ממשית. מסילה, סטפר, אופניים וכדומה. אימוני כוח חשוב מאוד להוסיף על בסיס קבוע לשם הגברת חילוף החומרים. אחרת התוצאות תהיינה פחות טובות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)