שאלה לגבי מכשיר crazy fit massage

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מכשיר crazy fit massage
    דניאל
    21/05/2013

שלום רב, ראיתי באינטרנט את המכשיר Crazy Fit Massage. ורציתי לדעת האם הוא באמת עוזר לרדת במשקל? אני בן 30 עם מעט עודף משקל ואין לי זמן ללכת למכון כושר לכן חיפשתי לי מכשיר ביתי כגון הליכון חשמלי ואז ראיתי את המכשיר הנ"ל ורציתי לדעת האם הוא באמת עוזר כמו שרשום עליו ש 10 דקות אימון עליו שוות ל 40 דקות אימון בחדר כושר. תודה על תשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מכשיר crazy fit massage

הוספת תגובה

• רק תזונה עם מאזן קלורי שלילי יעזרו

בני
    21/05/2013

לרדת במשקל.
    מכשירי כושר יעזרו רק בנושא של הכושר. ומכשירים ספציפיים כאלה הם משהו מיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מכשיר crazy fit massage - תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/05/2013

הערותי....
    1. המכשיר תורם באופן מינורי לחיזוק השרירים ושיפור הכושר הגופני הכללי. בפועל מדובר על מכשיר רטט ויש מספר חברות שמוכרות אותו בישראל. הוא במקור מתאים לאסטרונאטים בשל היותם בחלל בו לא פועל כוח הכבידה, לאנשים בתהליך שיקום. קשישים לעיתים ועוד. הפעילות עם המכשיר עשויה להניב תוצאות לאנשים כלל לא מאומנים בתקופה הראשונה אך לאחר מכן יש צורך בגירוי רב הרבה יותר.
    2. לא מוכרים הנתונים ש- 10 דקות פעילות במכשיר מחליפות אימון בחדר הכושר. לא סביר בכל מקרה.
    3. על מנת להפחית במשקל יש להגביר ההוצאה הקלורית ולבצע תרגילים מורכבים בעיקר וכך תורמים רבות להעלאת חילוף החומרים הבסיסי.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי...

דניאל
    28/05/2013

אז אם כך אם אין לי פנאי לגשת לחדר כושר, עדיף לי לרכוש הליכון חשמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי... - תגובה

ד''ר איתי זיו
    28/05/2013

עדיף לבצע פעילות אירובית ממשית. מסילה, סטפר, אופניים וכדומה. אימוני כוח חשוב מאוד להוסיף על בסיס קבוע לשם הגברת חילוף החומרים. אחרת התוצאות תהיינה פחות טובות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו