שילוב או הפרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב או הפרדה
    אלעד
    27/05/2013

מה עדיף או מה מומלץ לעשות אימון כח ואירובי ביחד או שעדיף לפצל כח בבוקר ואירובי בערב?
    מה מחקרים מראים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב או הפרדה

הוספת תגובה

• שילוב או הפרדה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    27/05/2013

על מנת לענות על שאלה זו יש צורך במספר נתונים כמו: מה מטרת האימון העיקרית? באיזו תוכנית כוח מדובר מפוצלת או לא? מהו מספר האימונים בשבוע? ועוד. רק אז ניתן לענות אם עדיף לפצל או לא. בפועל אין צורך לפצל אימון אירובי מאנאירובי אם האימונים גם כך לא ארוכים או אינטנסיביים במיוחד.
    בברכה ואם יישלחו הנתונים- נתייחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אלעד
    28/05/2013

התוכנית שאני עובד על פיהה היא פיצול AB ויום מנוחה וחזרה שוב AB
    כאשר A-חזה כתף יד אחורית.
    B-גב רגליים יד קדמית
    כל אימון לוקח לי 40 דקות
    ולאחריו אני עושה אימון אירובי של 40 דקות בדופק של 75%-80%
    מספיק נתונים???
    ועוד שאלה אם כבר ..בין הכח לאירובי כדאי לקחת תמר?כי אני יודע שיש צורך,הבעיה היא שזה גורם לי להרגשת אי נוחות וגזים,מה אפשר להמיר לתמר?או בכלל אפשר לעשות את האימון אירובי בלי להכניס תמר או בננה לפני האירובי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת עלי

אלעד
    29/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו