מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף. הגוף שלי קורסמיכל01/06/2013
שלום,
אני בת 32 ומתאמנת באופן רציני (כמעט מקצועי) 7אימונים בשבוע. כל פעם שעה אירובי ושעה כח.מקפידה מאוד על תזונה. בחודש האחרון, לאט לאט התחלתי להרגיש ירידה ביכולת הפיזית. תחילה זה התבטא רק באירובי וגם לא כזה רציני וממש מיום ליום הכוחות שלי אוזלים. כרגע אני כבר במצב שלא מצליחה לסיים כלל את אימון הכח והיכולת האירובי נפגעה באופן קיצוני ביותר. בנוסף, דופק המנוחה שלי בבוקר מגיע לעיתים עד לכדי 34-35 פעימות לדקה (במצב רגיל בערך 43-44) ולאחרונה יש לי גם צניחות חדות ברמות הסוכר בדם. בבדיקת הדם האחרונה בצום רמת הסוכר שלי היתה 43!!!!! אני מרגישה מותשת ולא יודעת אם אלה סימנים מוכרים של אימון יתר או שמא מדובר במשהו יותר רציני. אני ממש פוחדת להפסיק להתאמן כי פוחדת שמסת השריר שלי תרד, אך יחד עם זאת לצערי מתחילה להפנים שלא תהיה לי ברירה אם ארצה לחזור מתישהו ליכולות הקודמות שלי. מישהו מהספורטאים הרציניים יותר נתקל פעם בתופעה דומה? כמה זמן מנוחה לדעתכם עליי לקחת והאם זה יפגע לי בכושר כשאחזור (חשבתי על 3-4 ימים של מנוחה טוטאלית) ובנוסף, מה לעשות בנושא התזונה בימים בהם לא מתאמנת- כולל האם להמשיך ליטול חומצות אמינו ותוספי מגנזיום,סידן וויטמין סי שאני נוהגת לקחת מידי יום.
ממש אשמח אם מישהו כאן יצליח לעודד אותי ולתת לי עצה יעילה, כי אני ממש בדיכאון מהמצב ועל סף יאוש :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בשאלה
בני01/06/2013את מתאמנת יותר מידי ובגלל זה אין לך התאוששות מספקת מה שמוביל לאימון יתר וירידה בביצועים.
הפתרון זה לא מנוחה חד פעמית. הפתרון זה שינוי משמעותי של כל צורת האימונים שאת עושה.
וחומצות אמינו מגנזיום,סידן וויטמין סי זה לא משהו שממש עוזר ומקדם את הכושר.
אפשר לקחת ויטמין C בכללי בלי קשר לאימונים. אפשר לקחת גם את יתר המינרליים אם חושבים שחסר.
תוספת חומצות אמינו זה בזבוז כסף. עדיף פשוט לאכול מספיק חלבון. תוסף שיכול לעזור ולתת כוח לאימון בצורה מוכחת זה קריאטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה דחוף. הגוף שלי קורס - תגובה
עופר קיס07/06/2013מיכל שלום, קצת באיחור
את לפני אימון יתר - במיידי מנוחה בת 4-6 ימים ולאחר מכן הפרדה בין כוח לאירובי
או איזו ןןאריאציה אחרת להפחתת אימונים
קביעת יום מנוחה וקביעת 2 ימים קלים בשבוע לאימון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)