כושר והתעייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר והתעייפות
    תומר
    02/06/2013

אני עושה פעילות גופנית כבר שנה כמעט. התחלתי להתמיד ואני רואה תוצאות, זה גורם לי לעבוד קשה ולהמשיך. בינתיים הגיע הקיץ ונראה שהגוף מתעייף מהר יותר אולי כתוצאה מהחום (למרות שאני יוצא לאימון ב8 בערב) יש איך לעזור לגוף להתעייף פחות במהלך הפעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר והתעייפות

הוספת תגובה

• יש פתרון למה שאת מתארת

שילה
    05/06/2013

היי :)
    מאמנת הכושר שלי המליצה לי על כמוסות ל-קרניטין של סולגאר. הכמוסה תורמת לשיפור ביצועים ספורטיביים (בדיוק העייפות שאת מדברת עליה). לי אישית זה מאוד עזר, ולהיפך, אני מרגישה יותר אנרגטית באימונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר והתעייפות - תגובה

איתן קטן
    06/06/2013

שלום תומר,

יכולות להיות לכך מספר סיבות, למשל:
    1) שינה לא מספקת/ זמני מנוחה
    2) תזונה לקויה - חוסר באחד מאבות המזון ו/או ויטמינים או מינרלים עלול לפגוע בהתאוששות של הגוף מהאימון וגם להגביר עייפות ביום יום.
    3) לחצים נפשיים
    4) שינויי במזג האוויר- עלייה בטמפרטורות ולחות גבוהה מפחיתות את הביצועים הספורטיביים. 20:00 זו שעה טובה לביצוע פעילות גופנית, לכן אני לא חושב שזה קשור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר והתעייפות - תגובה

עופר קיס
    07/06/2013

הי, עוד תוספת קטנה לדבריו של איתי - שתיה מרובה!
    מאזן מים לא תקין בגוף יגרום לירידה מהירה בביצוע, עייפות ועומס לאורך זמן על בריאות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט ועייפות הגוף- מה עם

תומר
    09/06/2013

אולי זה סוג של תגובה למזג אוויר המתחלף של האביב או משהו כזה? אני שותה הרבה מים אין לי בעיה עם זה. ראיתי פה גם שמישהי רשמה לי על ל-קרניטין. מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו