מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר זיו עוד שאלה חשובהשבי09/06/2013
איתי אמרת שלא מומלץ לחלק באימון התנגדות את פלג גוף העליון אלא לחלק לab:
דוגמה לחלוקת שרירים ל־2 (AB)
•רגליים, חזה, פושטי מרפק ובטן
•גב, כתפיים, כופפי מרפק וזוקפי גב"
אני משחק כדורגל והמטרה שלי היא לעלות מסה שרירית (כי אני די רזה )בפגרה ולא כח מתפרץ כרגע. כמובן שאני יודע שלתזונה יש תפקיד מכריע.
מה דעתך על התרגילים:
A-רגליים: סקוואט עם מוט חופשי/לחיצת רגליים,סטיף דדליפט עם מוט, תאומיים כנגד מכונה
חזה: לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה,מקבילים
פושטי מרפק:פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים
בטן:עבודה בסוף האימון 7-8 דק
B-גב: חתירה עם 2 משקולות על ספסל,משיכת פולי עליון/מתח
כתפיים: לחיצת כתפיים,הרחקת כתפיים לצדדים עם משקולות
כופפי מרפק: כפיפת מרפקים או מכונה או משקולות
זוקפי גו: 2 תרגילים
כל התרגילים 4X10 משקלים גבוהיים.
אשמח לכל הערה והארה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי? אפשאר תשובה?
ניב10/06/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילי
ד''ר איתי זיו12/06/20131. אכן, אין צורך לבצע תוכני אימונים AB מכיוון שהיא מיועדת להעלאת מסת השריר.
2. ניתן לבצע 3 פעמים עד סוף העונה אימונים בהם מופעלים כל קבוצות השרירים בגוף. מומלצים תרגילים משולבים בהם מבצעים תרגיל מורכבים כגון סקווט דד ליפט תרגילים פונקציונלים ועוד.
3. מציע שבפגשרה תתמקד בעלייה במסה , בכוח הכללי וכוח מתפרץ.
חשוב מאוד לבנות תוכנית מסודרת עם איש מקצוע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה לאיתי
שבי14/06/2013איתי אם אני רוצה להתחזק ולעלות במסה השרירית מה דעתך על התוכנית שלי?
כמובן שהתזונה חשובה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילי
ד''ר איתי זיו16/06/2013התוכנית מתאימה אך יש לשנותה אחת לחודש בממוצע. כמו כן מומלץ לגון במספר החזרות ולא לבצע רק 10 חזרות אלא טווח של 8-15 בממוצע ובהמשך אך 15-6. כל זאת תוך הקפדה על עצימות גבוהה דיה בכל סט וסט.
הקפדה יתרה על התזונה חשובה מאוד במיוחד כשהמטרה הנה העלאת מסה.
חשוב למדוד היקפים, אחוזי שומן ומשקל על בסיס קבוע ולראות שחלה התקדמות בכל הפרמטרים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)