מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב דינאמיאלעד09/06/2013
מאז ומעולם אני רואה את העיצוב הדינאמי בתור משהו לא מובן מבחינתי..זה סוג של משמש.לעבוד עם משקולות בקצב מהיר,,מה העיניין והמטרה בכל הדבר הזה..לא מובן לי למה לעשות זאת..ולא לעבוד וליישם את העבודה האיטית כמו בחדר כושר..מה גם נראה לי שהעבודה המהירה שעובדים במיוחד על שרירי הכתפיים יוצרת יותר נזק מתועלת..מה אתם חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב דינאמי - תגובה
ד''ר איתי זיו10/06/2013הערותי...
1. שיעורי עיצוב טובים להפעלת קבוצות שרירים רבות במיוחד תוך מעבר מהיר יחסית מתרגיל לתרגיל. העניין הנו העומס בתרגילים עצמם שלעיתים רבות לא מספיק גבוה ואז מטרות אימון כמו העלאת מסת שריר, טונוס שריר וכדומה קשה יותר להשיג.
2. חשובה מאוד הרמה המקצועית של המדריך. רק אז ניתן לשפר ולהשיג מטרות אימון. בנוסף, ניתן לשפר שיווי משקל, קואורדינציה, תנועתיות יומיומית ועוד. כל זאת בתלות סוג התרגילים ומשתנים נוספים.
3. אין טוב או לא טוב מבחינת אימון . הכל בהתאם למטרת האימון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)