הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    ברק
    13/06/2013

אני בן 18 בכושר טוב ומתאמן אך יש לי קושי בהורדת אחוזי שומן
    האם יש איזה שהו סוג של אימון אשר יכול לעזור בהורדת אחוזי השומן?
    תודה לעוזרים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/06/2013

השאלה כמה אחוזי שומן נמדדו?
    בעיקרון טווח של 13-19% בממוצע הנם ממוצע וכמובן ניתן להגיע למצב של פחות מ- 13 אחוז שומן כמו אצל ספורטאים. השאלה מה מטרת האימון העיקרית.
    בפועל הטיפול המרכזי באחוזי שומן הנו תפריט מתאים וביצוע פעילות אירובית בהיקף ועצימות מתאימים (לפחות 150 דקות בשבוע) וכמובן ביצוע אימונים אנאירוביים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר המלצה

ברק
    16/06/2013

יש לך איזשהו המלצה לתפריט ותרגילי אימון שאני יוכל לבצע
    ומטרת האימון היא הורדת אחוזי שומן לחיטוב (כמו שציינתי אני מתאמן ובכושר טוב ולכן אני צריך חיטוב ולא חיזוק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר המלצה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    17/06/2013

בניית תפריט מסודר ותוכנית אימון המתאמת אישית מצריכה פגישה אישית, מדידת אחוז שומן, משקל, היקפים, בדיקה מעמיקה של מטרת האימון והכי חשוב מעקב על בסיס קבוע. ממש לא במסגרת פורום. הרי לא ניתן לציין תאכל בריא, או תתאמן באופן זה או אחר.
    ההמלצות בקווים כלליים ידועות ויש להקפיד על הכללים על מנת להשיג תוצאות. כמובן שככל שהרמה של המתאמן גבוהה יותר השיפור יותר קטן וכמובן יותר מורכב!
    מציע לפנות לעופר קיס בפורום או אנשי מקצוע אחרים שהנם פיזיולוג מאמץ או דיאט ספורט רציני.
    בברכה והרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו