מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומןברק13/06/2013
אני בן 18 בכושר טוב ומתאמן אך יש לי קושי בהורדת אחוזי שומן
האם יש איזה שהו סוג של אימון אשר יכול לעזור בהורדת אחוזי השומן?
תודה לעוזרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוזי שומן - תגובה
ד''ר איתי זיו16/06/2013השאלה כמה אחוזי שומן נמדדו?
בעיקרון טווח של 13-19% בממוצע הנם ממוצע וכמובן ניתן להגיע למצב של פחות מ- 13 אחוז שומן כמו אצל ספורטאים. השאלה מה מטרת האימון העיקרית.
בפועל הטיפול המרכזי באחוזי שומן הנו תפריט מתאים וביצוע פעילות אירובית בהיקף ועצימות מתאימים (לפחות 150 דקות בשבוע) וכמובן ביצוע אימונים אנאירוביים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המלצה
ברק16/06/2013יש לך איזשהו המלצה לתפריט ותרגילי אימון שאני יוכל לבצע
ומטרת האימון היא הורדת אחוזי שומן לחיטוב (כמו שציינתי אני מתאמן ובכושר טוב ולכן אני צריך חיטוב ולא חיזוק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המלצה - תגובה
ד''ר איתי זיו17/06/2013בניית תפריט מסודר ותוכנית אימון המתאמת אישית מצריכה פגישה אישית, מדידת אחוז שומן, משקל, היקפים, בדיקה מעמיקה של מטרת האימון והכי חשוב מעקב על בסיס קבוע. ממש לא במסגרת פורום. הרי לא ניתן לציין תאכל בריא, או תתאמן באופן זה או אחר.
ההמלצות בקווים כלליים ידועות ויש להקפיד על הכללים על מנת להשיג תוצאות. כמובן שככל שהרמה של המתאמן גבוהה יותר השיפור יותר קטן וכמובן יותר מורכב!
מציע לפנות לעופר קיס בפורום או אנשי מקצוע אחרים שהנם פיזיולוג מאמץ או דיאט ספורט רציני.
בברכה והרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)