גוף גברי לבחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף גברי לבחורה
    אורית
    14/06/2013

אני בת 24 גובה 163 משקל 60 ק"ג הייתי במשקל עודף של 70 ק"ג הורדתי תעודף משקל ונשארתי נפוחה בזרועות ובבטן לא עשיתי ספורט ולא כושר ולכן רזיתי רק ברגליים ובתחת ולמעלה המבנה שלי נשאר רחב אני מרגישה גברית לכל מקום שאני יוצאת שואלים אם הייתי בן פעם כי הגוף ניראה כמו של קוקסינל או כמו של אישה מבוגרת ואני ניראית ככה מבוגרת וזה עושה לי רע ..ואני הכי ניראית נשית פשוט הגוף ניראה גס ורחב וזה עושה לי מראה לא טוב אני מרגישה בדיכאון אני לא יכולה לצאת לכל מקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוף גברי לבחורה

הוספת תגובה

• גוף גברי לבחורה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/06/2013

קשה לענות על שאלה כזו ללא פגישה אישית עם איש מקצוע. יש הרב מה לעשות כשמדובר בעיצוב הגוף, הפחת אחוזי שומן, העלאת מסת השריר ועוד. חסרים נתונים כמו אחוזי שומן משקל הגוף, היקף מותניים ועוד.
    חשובה מאוד תוכנית האימונים על מנת להשיג תוצאות וכמובן - התזונה. תזונה לא מושכלת הנה מקור הבעיה בדרך כלל.
    בכל מקרה במידה ואחוזי השומן גבוהים מהממוצע ולאור מה שצוין חשוב לבצע היקפים גדולים יחסית של פעילות אירובית. תרגילים לרגליים- מורכבים בעיקר וכמובן לבנות בסיס אנאירובי טוב באמצעות אימון בחדר הכושר או הסטודיו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו