איך אני יכול לשפר את תרגילי המתח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכול לשפר את תרגילי המתח?
    מתאמן
    17/06/2013

כרגע אני לא מצליח אפילו אחד...
    אילו תרגילים אני צריך לעשות כדי להצליח
    (חוץ מאשר להתלות על המתח וכו')

האם שכיבות סמיכה עובדים על אותם שרירים?
    אם אני אצליח לעשות 50 שכיבות סמיכה הגיוני שאצליח לעשות לפחות מתח אחד??

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

מתאמן
    18/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התרגילים המורכבים שמחזקים

בני
    19/06/2013

את השרירים באזור יעזרו.
    אם תעשה 50 שכיבות אז בעקרון תהיה צריך להצליח לעשות יותר מחזרה אחת מתח.
    אבל זה לא מחייב.

הבעיה בעליות מתח זה שאתה מרים את המשקל שלך. אז אם אתה שוקל 50 קילו אתה צריך להצליח להרים 50 קילו. אם אתה שוקל 80 קילו אתה צריח להצליח להרים 80 קילו.

אז אם אתה שוקל 50 קילו
    ואתה לא מצליח אז אתה צריך לעשות תרגילים שבהם תוכל להרים בצורה דומה פחות מ- 50 קילו. ככה עד שתתחזק מספיק ותצליח להרים את משקל הגוף שלך.

מלבד זה בעליות מתח יש כל מיני שיטות לבצע הכנה להליות מתח.
    אתה יכול מהמצב בעזרת כיסא להתחיל מהמצב הכי עליון ורק באטיות לעשות את החלק של הירידה למטה. להעלות שוב למצב הכי עליון ושוב רק לעשות את הירידה. ככה 3-4 סטים כמה חזרות שתצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכול לשפר את תרגילי המתח? - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/06/2013

שכיבות סמיכה לא מסייעות לעלייה במתח באופן ישיר. בטווח הארוך עלייה במסת הגוף הרז וירידה במסת הגוף השמן צסייע כמובן להצליח. יש לבצע תריגלים באותה תבנית בה מבוצע תרגיל המתח. לפיכך הפעלה השרירי העיקרי הלטיסימוס דורסי צריכה להתבצע בתרגילי משיכה שונים ולא בשכיבות סמיכה.
    ניתן לבצע את תרגיל המתח תוך הפחת העומס על ידי שימוש בגומיית כושר, או במצב בו מניחים רגליים על שולחן, כסא וכדומה.
    בנוסף, ניתן להיעזר גם בבן זוג שיעזור בשלב העלייה מעלה ואת הירידה יש לבצע באופן עצמאי. הכיווץ האקצנטרי בתרגיל.
    חשוב לבצע 3-2 אימוני כוח בשבוע. לפחות 5-3 סטים בכל פעם וכמובן תרגילים משלימים.
    הנכון הנו לבנות תוכנית אימונים המושתתת על משקל גוף וכך להתקדם בעקביות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו