מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכול לשפר את תרגילי המתח?מתאמן17/06/2013
כרגע אני לא מצליח אפילו אחד...
אילו תרגילים אני צריך לעשות כדי להצליח
(חוץ מאשר להתלות על המתח וכו')
האם שכיבות סמיכה עובדים על אותם שרירים?
אם אני אצליח לעשות 50 שכיבות סמיכה הגיוני שאצליח לעשות לפחות מתח אחד??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
מתאמן18/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התרגילים המורכבים שמחזקים
בני19/06/2013את השרירים באזור יעזרו.
אם תעשה 50 שכיבות אז בעקרון תהיה צריך להצליח לעשות יותר מחזרה אחת מתח.
אבל זה לא מחייב.
הבעיה בעליות מתח זה שאתה מרים את המשקל שלך. אז אם אתה שוקל 50 קילו אתה צריך להצליח להרים 50 קילו. אם אתה שוקל 80 קילו אתה צריח להצליח להרים 80 קילו.
אז אם אתה שוקל 50 קילו
ואתה לא מצליח אז אתה צריך לעשות תרגילים שבהם תוכל להרים בצורה דומה פחות מ- 50 קילו. ככה עד שתתחזק מספיק ותצליח להרים את משקל הגוף שלך.
מלבד זה בעליות מתח יש כל מיני שיטות לבצע הכנה להליות מתח.
אתה יכול מהמצב בעזרת כיסא להתחיל מהמצב הכי עליון ורק באטיות לעשות את החלק של הירידה למטה. להעלות שוב למצב הכי עליון ושוב רק לעשות את הירידה. ככה 3-4 סטים כמה חזרות שתצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכול לשפר את תרגילי המתח? - תגובה
ד''ר איתי זיו19/06/2013שכיבות סמיכה לא מסייעות לעלייה במתח באופן ישיר. בטווח הארוך עלייה במסת הגוף הרז וירידה במסת הגוף השמן צסייע כמובן להצליח. יש לבצע תריגלים באותה תבנית בה מבוצע תרגיל המתח. לפיכך הפעלה השרירי העיקרי הלטיסימוס דורסי צריכה להתבצע בתרגילי משיכה שונים ולא בשכיבות סמיכה.
ניתן לבצע את תרגיל המתח תוך הפחת העומס על ידי שימוש בגומיית כושר, או במצב בו מניחים רגליים על שולחן, כסא וכדומה.
בנוסף, ניתן להיעזר גם בבן זוג שיעזור בשלב העלייה מעלה ואת הירידה יש לבצע באופן עצמאי. הכיווץ האקצנטרי בתרגיל.
חשוב לבצע 3-2 אימוני כוח בשבוע. לפחות 5-3 סטים בכל פעם וכמובן תרגילים משלימים.
הנכון הנו לבנות תוכנית אימונים המושתתת על משקל גוף וכך להתקדם בעקביות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)