שילוב של מכון כושר וקבוצת ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של מכון כושר וקבוצת ריצה
    emilia
    19/06/2013

קוראים לי אמיליה בת 25 וחצי המשקל שלי כרגע 90.7 המשקל הנוכחי היה 94 והגובה שלי 1.70

שאלה : אני בתהליך של ירידה במשקל אצל דיאטנית(תזונאית) קלינית באופן אישי ובמקביל גם מתאמנת בחדר כושר מיי גי'ם בקריות ( אני מתאמנת 50 דקות על הליכון השאר פעילות אירובית ) , כשרק התחלתי אם הכושר כלומר העם הזמן התאהבתי בתחום של הריצה , האם זה בסדר לשלב מכון כושר שנמצא בקריות + קבוצת ריצה למתחילים שנמצאה בחיפה ( ברוך השם אני בריאה ואין לי שום בעיות רפואיות ) .

תודה מראש
    ויום נפלא שהיה לך
    אמיליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב של מכון כושר וקבוצת ריצה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/06/2013

חשוב:
    .1. לבצע לפחות 200 דקות פעילות אירובית בשבוע! עדיף 250 דקות. במועדון הכושר או בקבוצת הריצה העיקר לבצע....6-4 פעמים בשבוע יהיה מצוין. אם לא מסתדר אז לפחות 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים.
    2. אימון התנגדות בחדר הכושר או הסטודיו ממש ממש חשוב לשם העלאת חילוף החומרים.
    3. חשובה ההתמדה וביצוע אימונים בעומס גבוה דיו על מנת להביא לשיפור.
    4. תזונה תזונה, תזונה. יש לבנות תוכנית מתאימה שבה התפריט היפוקלורי. כמות הקלוריות היוצאות שתהיה גדולה יותר מזו הנכנסת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו