ריצה בבריכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה בבריכה
    אלי
    21/06/2013

בוקר טוב,
    האם ריצה במקום במים (בבריכה) יכולה להוות חלופה טובה לריצה, למי שאיננו אוהב לרוץ בחוץ או בחדר כושר, ואשר ריצה יבשה לא ממש מתאימה לגילו? מדובר בגבר רזה, בן 78, העושה התעמלות מודרכת במים פעמיים בשבוע, שוחה 30-20 דקות על בסיס כמעט יומיומי, עושה פילאטיס פעמיים בשבוע, והתעמלות מזרנים פעמיים בשבוע. וגם מטייל עם כלב פעמיים ביום. שבת שלום. רוביק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה בבריכה

הוספת תגובה

• ריצה בבריכה - תגובה

עופר קיס
    23/06/2013

הי - תלוי בדופק. אם הגיע לדופק מטרה מצויין, אם לא - לא מספיק עצים 0 קשה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על ריצה במקום במים

אלי
    10/07/2013

שלום,
    אין לי מכשיר ואין לי שום דרך למדידת הדופק שלי בעת ריצה במקום במים. במצב זה, האם לא ניתן לדעת בשום אופן את התשובה לשאלתי בנדון? אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על ריצה במקום במים - תגובה

עופר קיס
    16/07/2013

ניתן באופן יחסי לדעת את רמת הקושי לפי התחושה כליית או קושי נשימתי - אם תוך כדי הפעילות מתחילים להתנשף קלות זהו סימן שזוהי עבודה איכותית. אם הנשימה קלה הקושי נמוך מדי

מקווה שברורעופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו