מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לתוכנית אימוניםמאמון גבאלי22/03/2008
שלום רב ואחר
קנינו לא מזמן , עדיין לא הגיעו, מיטת חזה עם כיסה מתכוון עד 90 מעלות והליכון עם שיפוע מיכני של פרופורם, גם שני מוטות משקולות של 10 קילוגרם מתפרקות (המזוודות האלה 10 קילוגרם ב 100 שקל). בעבר אני התאמנתי בחדר כושר עם מדריך אבל זה היה לפני שנים, אני בן 28 , ואשתי אכן גם התאמנה בחדר כושר בצעירותה והיא בת 23, עכשיו אני מתכוונים להתאמן ולהתמיד בבית אחרי השקעה גדולה כזו, והשאלה היא
1. אני רוצה לחטב את הגוף שלי ליישר את הגב , לפתוח את הכתיפיים, ולשמור על כושר להגדיל מעט את השרירים שיבלטו מתחת לחולצות (טוב להיות כנה), איזה תוכנית מומלצת לי, האם ללכת על 3 שעות 3 פעמים בשבוע כאשר עובדים שעה קושר , ריצה, כפיפות , כפיצות , שעה על שריר ואעוד שעה על שריר אחר? כאשר מה הולך עם מה? או יש המלצה אחרת?
2. אשתי רוצה להרזות מה התוכנית המומלצת לה? שמירה על תזונה והליכה של שעה יומית? או יותר מזה או גם 3* 3?
אשמח לעזרתכם מאוד מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית אימון
עופר קיס23/03/2008זה גדול עלינו. תשאל שאלה או מספר שאלות מצומצם ובאופן ספציפי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)