בקשה לתוכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לתוכנית אימונים
    מאמון גבאלי
    22/03/2008

שלום רב ואחר
    קנינו לא מזמן , עדיין לא הגיעו, מיטת חזה עם כיסה מתכוון עד 90 מעלות והליכון עם שיפוע מיכני של פרופורם, גם שני מוטות משקולות של 10 קילוגרם מתפרקות (המזוודות האלה 10 קילוגרם ב 100 שקל). בעבר אני התאמנתי בחדר כושר עם מדריך אבל זה היה לפני שנים, אני בן 28 , ואשתי אכן גם התאמנה בחדר כושר בצעירותה והיא בת 23, עכשיו אני מתכוונים להתאמן ולהתמיד בבית אחרי השקעה גדולה כזו, והשאלה היא
    1. אני רוצה לחטב את הגוף שלי ליישר את הגב , לפתוח את הכתיפיים, ולשמור על כושר להגדיל מעט את השרירים שיבלטו מתחת לחולצות (טוב להיות כנה), איזה תוכנית מומלצת לי, האם ללכת על 3 שעות 3 פעמים בשבוע כאשר עובדים שעה קושר , ריצה, כפיפות , כפיצות , שעה על שריר ואעוד שעה על שריר אחר? כאשר מה הולך עם מה? או יש המלצה אחרת?
    2. אשתי רוצה להרזות מה התוכנית המומלצת לה? שמירה על תזונה והליכה של שעה יומית? או יותר מזה או גם 3* 3?

אשמח לעזרתכם מאוד מאוד מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לתוכנית אימונים

הוספת תגובה

• תכנית אימון

עופר קיס
    23/03/2008

זה גדול עלינו. תשאל שאלה או מספר שאלות מצומצם ובאופן ספציפי
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו