אירובי מול אנאירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירובי מול אנאירובי
    אסף
    11/07/2013

שלום
    תמיד אומרים למתאמן להחליט על תוכנית האימונים ע"פ המטרה שלו. אך מה אני עושה אם יש לי 2 מטרות שלכאורה סותרות?
    אני מתאמן באופן כמעט יומיומי בחד"כ כשמטרותיי הן להיות בכושר אירובי מצויין ובמקביל לעבוד קצת על היפרטרופיה ולשמור על מסת שריר גבוהה. אימון אחד אני רץ 12 ק"מ בשעה על ההליכון ולאחריו 20 בריכות, ויום לאחריו, אימון משקולות סטנדרטי (כשעה ורבע) של עבודה על כל שרירי הגוף. האם השילוב הזה נכון לאור מטרותיי? האם אני לא "פול גז בניוטרל", כלומר, מצד אחד אימון הכוח מפריע לי בריצה המהירה על ההליכון בשל תוספת השריר ומצד שני האירובי העצים "זולל" את כל מה שניסיתי להשיג באימון הכוח? האם היית ממליץ על מינונים אחרים? אני ממש מבולבל כבר מכל מה שאני קורה ושומע, אשמח לתשובתך המפורטת.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירובי מול אנאירובי

הוספת תגובה

• אירובי מול אנאירובי - תגובה

עופר קיס
    16/07/2013

אסף שלום
    אמרת מילים נכונות. בוא נעשה קצת סדר
    אם האירובי חשוב יותר - מצויין
    בצע 2 אימוני כוח בשבוע בהם יש יותר דגש על פלג גוף, כיוון שהרגליים לא יוכלו לקבל גירוי נוסף, ניתן בעיקר לשמר מסה
    קצר את אימון הכוח ל 50 דקות - זמני מנוחה קצרים - שייק חלבון אחרי - כלומר כל התנאים להיפרטרופיה - בשעה ורבע כבר מתחיל תהליך פירוק ולא בניה.
    קח נתון התחלתי להרכב גוף ממכשיר TANITA או מכשיר אחר ובדוק לאחר חודש חוץ מבדיקת 10RM לראות אם המשקלים עלו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, איך אפשר לקבוע איתך פגישת

אסף
    16/07/2013

ייעוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, איך אפשר לקבוע איתך פגישת - תגובה

עופר קיס
    19/07/2013

אפשר דרך חברת MEDIX לרפואת ספורט בהדר יוסף
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו