אירובי- מרזה או מעכב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירובי- מרזה או מעכב?
    טל
    19/07/2013

אהלן,קוראים לי טל,אני בת 20 ולפניי שבועיים החלטתי לחזור למשקל לפניי הגיוס שלי ולהתחיל להתחטב לקראת השחרור..אני מאוד אוהבת פעילויות אירוביות כגון קיקבוקסינג זומבה וריצה וכן הסיבולת שלי טובה יותר מאשר הכוח שלי.כשהגעתי למכון בשביל שיבנו לי תוכנית,הופעתי מכך שהמדריך אמר לי מס' דברים שנראו לי תמוהים ביותר..דבר ראשון הוא אמר שאירובי לא תורם לחיטוב ולהרזייה כלל,ואם כבר הוא מעכב אותה.דבר שני הוא אמר שיש לבצע רק תרגילי כוח (במכשירים עם משקולות) כפעמיים בשבוע וכולה חמישה תרגילים כרגע,מנק' המבט שאימון קצר ואפקטיבי זה מה שתורם לתוצאות.הוא גם ציין שאין טעם בתרגילי בטן כלל משום שאין פעילויות ספורטיביות שמערבות את הבטן ובנוסף שיש לאכול כמה שפחות פחמימות וקטניות ודווקא לאכול משומן,חלבונים ולעלות למעלה בפרמידת המזון.
    אני ממש מבולבלת,עזרה מישהו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירובי- מרזה או מעכב?

הוספת תגובה

• הוא כנראה מדקלם ולא ממש דייק

בני
    19/07/2013

מה שמוריד במשקל זה מאזן קלורי שלילי.
    אירובי יכול לעזור, כי הוא תורם ליותר שרפה קלורית. אבל הבסיס למאזן קלורי שלילי זה התזונה. אם התזונה לא נכונה אז אירובי לא יספיק ולא תהיה ירידה במשקל.

ובלי קשר לזה,
    פעילות גופנית יכולה לתרום לעליה במסת שריר. למתאמן ממש מתחיל כל פעילות יכולה לתרום קצת בקטע הזה. אבל משקל בגלל גדילה של מסת שריר לא נחשב להשמנה. זאת עלית משקל טובה.

ובכללי מומלץ להפחית בפחממות. אנשים היום בכללי אוכלים יותר מידי פחממות.
    אישית, כל אחד צריך לבדוק ספציפית לגבי עצמו.

98

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירובי- מרזה או מעכב? - תגובה

עופר קיס
    19/07/2013

טל שלום
    צדק בני בתגובתו שאמר שחייבים להיות במאזן קלורי שלילי-
    1. בצעי פעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע כ 30 דקות רמת קושי בינוני עד די קשה
    2. שני אימוני משקולות בשבוע מתכנית ממדריך שמבין
    3. תזונה מאוזנת, פחמימות מורכבות, ירקות , מעט פירות, חלבונים איכותיים והעיקר - הגיון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    20/07/2013

תודה על העזרה,משמע זה בסדר להתאמן כל יום או כמעט כל יום?
    כי הוא אמר לי שחייב להיות רווחים גדולים בין האימונים...
    מה עם קיקבוקסינג למשל?זה תורם למשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי באימון.

בני
    20/07/2013

מומלץ יום מנוחה אחד לפחות בין אימונים. אבל לא תמיד. זה בשביל לתת מנוחה לגוף.

"מה עם קיקבוקסינג למשל?זה תורם למשהו?"
    קיקבוקסינג תורם לקיקבוקסינג. מה זה קיקבוקסינג? אפשר לבדוק בגוגל.
    ולפי איך שהאימון מתבצע אפשר יהיה לדעת מה הוא תורם מלבד ללימוד של קיקבוקסינג

בקשר לתרגילי בטן, אם עושים אימון כוח עם תרגילים מורכבים, אז באמת עבודה ספציפית על הבטן מיותרת. לפחות למתאמן מתחיל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו