עלייה במסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה
    אא
    24/07/2013

שלום אני בן 28, גובה 184 ומשקל 67, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר לשם עלייה במסה ואוכל בצורה נכונה+ לוקח גיינר, רציתי לשאול לגבי אירובי, אני בעיקרון עושה אחרי אימון 15-30 דקות אירובי( הליכון או אליפטי) רציתי לשאול לגבי חוגים כגון קיקבוקסינג וספיניניג, בחוגים אלה שריפת הקלוריות היא גבוהה..האם זה יכול להפריע לתהליך העלייה במסה?האם פעם-פעמיים בשבוע של ספיניניג או קיקבוקסינג יכול לעכב? האם עדיף קודם לעלות במסה ומשקל ואז ללכת לחוגים שכאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה

הוספת תגובה

• עלייה במסה - תגובה

איתן קטן
    24/07/2013

שלום יוסי,

אימונים אירוביים כאלה עלולים לעכב עלייה במסת השריר אם וכאשר הם גורמים באותו היום להפחתה במאזן הקלורי החיובי שאתה נמצא בו (בהתחשב שאתה אכן אוכל נכון). לגבי שאלתך, לא הייתי עוצר מעצמי לבצע פעילות גופנית שתורמת להנאה שלי וגם לשיפור בכושר הגופני, כל עוד והיא לא פוגעת גם במטרות שהצבתי לעצמה. 1-2 שיעורים בשבוע לא יפגעו בתהליך, גם בגלל שהמשקל הנוכחי שלך לא גבוהה והצריכה הקלורית אפשרית בהחלט (במיוחד עם תיסוף בגיינר). כמובן שכל דבריי תקפים כל עוד ואתה שומר על תזונה מתאימה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו