עודף עור בזרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף עור בזרועות
    חנה
    27/07/2013

שלום
    אני בת 51 הורדתי במשקל 9 ק"ג כרגע אני שוקלת 66 ק"ג וגובה 1.70
    הבעיה שלי שיש לי עודף עור בזרועות ושאלתי האם על ידי אימון של הזרועות בתרגילי משקולות של 2 ק"ג אני יוכל לצמצם את עודף העור ואם לא, מה או איזה תרגילים ישנם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף עור בזרועות

הוספת תגובה

• לא נראה שפעילות גופנית יכולה לעזור

בני
    28/07/2013

במקרה הזה.

מה שיעזור זה רק אולי עוד ירידה במסת שומן או התערבות כירורגית כל שהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף עור בזרועות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    28/07/2013

הערותי....
    1. ראשית כל הכבוד על ההשקעה והתחלה בדרך חדשה.
    2. עודף עור שכיח כשמפחיתים במשקל וחשוב לבדוק אחוז השומן התת עורי ראשית כל. כשאחוז השומן גבוה ישנה השפעה רבה על האסתטיקה - פחות טובה.
    3. חשוב במיוחד לבצע אימונים מתאימים. הן כוח והן אירובי. אימוני כוח בעצימות גבוהה . לדוגמה 15-8 חזרות במשקל גבוה ובטח לא 2 ק"ג.... קל מדי על מנת להעלות טונוס שרירי משמעותי והשפעה ממשית על הרכב הגוף.
    4. חשוב לבצע מספר תרגילים לפושטי המרפק ולא רק תרגיל אחד. לדוגמה.... שכיבות שמיכה במצב צר, פשיטת מרפקים בעמידה עם פולי עליון, פשיטת מרפקים בהטיית גו עם משקולת יד ועוד.
    5. במידה ולמרות הירידה באחוז השומן לרמה סבירה (30-23% בממוצע) עדיין יש עודף עור ייתכן שיהיה צורך בהתערבות רפואית אסתטית.
    חשוב חשוב חשוב - תוכנית אימונים מסודרת. רק כך ניתן למקסם יכולות באופן ממשי.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו