מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף עור בזרועותחנה27/07/2013
שלום
אני בת 51 הורדתי במשקל 9 ק"ג כרגע אני שוקלת 66 ק"ג וגובה 1.70
הבעיה שלי שיש לי עודף עור בזרועות ושאלתי האם על ידי אימון של הזרועות בתרגילי משקולות של 2 ק"ג אני יוכל לצמצם את עודף העור ואם לא, מה או איזה תרגילים ישנם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה שפעילות גופנית יכולה לעזור
בני28/07/2013במקרה הזה.
מה שיעזור זה רק אולי עוד ירידה במסת שומן או התערבות כירורגית כל שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף עור בזרועות - תגובה
ד''ר איתי זיו28/07/2013הערותי....
1. ראשית כל הכבוד על ההשקעה והתחלה בדרך חדשה.
2. עודף עור שכיח כשמפחיתים במשקל וחשוב לבדוק אחוז השומן התת עורי ראשית כל. כשאחוז השומן גבוה ישנה השפעה רבה על האסתטיקה - פחות טובה.
3. חשוב במיוחד לבצע אימונים מתאימים. הן כוח והן אירובי. אימוני כוח בעצימות גבוהה . לדוגמה 15-8 חזרות במשקל גבוה ובטח לא 2 ק"ג.... קל מדי על מנת להעלות טונוס שרירי משמעותי והשפעה ממשית על הרכב הגוף.
4. חשוב לבצע מספר תרגילים לפושטי המרפק ולא רק תרגיל אחד. לדוגמה.... שכיבות שמיכה במצב צר, פשיטת מרפקים בעמידה עם פולי עליון, פשיטת מרפקים בהטיית גו עם משקולת יד ועוד.
5. במידה ולמרות הירידה באחוז השומן לרמה סבירה (30-23% בממוצע) עדיין יש עודף עור ייתכן שיהיה צורך בהתערבות רפואית אסתטית.
חשוב חשוב חשוב - תוכנית אימונים מסודרת. רק כך ניתן למקסם יכולות באופן ממשי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)