מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רזה עם כרס-שאלהאא28/07/2013
שלום, אני דיי רזה ( 184, 67) ומתאמן לשם עלייה במסה..אבל הבעיה שיש לי כרס קטנה שמאוד קשה לי להוריד אותה..אני אוכל דיי מסודר ונכון..אוכל רק בריא..יש לי תפריט מתזונאי ספורט..מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועושה אירובי בין 15-20 דקות באימון..שאני מכווץ את הבטן אני מרגיש את השרירים אבל אני יכול לצבוט את הבטן ויש כפל שזה שומן..רציתי לדעת אם כול החגורות שרוטטות או שגורמות להזיע בבטן כגון חגורות סאונה באמת עובדות ושורפות שומן בבטן ויכול לעזור במצבים כאלה בשילוב עם התזונה והאימון או שזה פשוט לא עושה כלום וחבל על הכסף?
איך אוריד את הכרס הזאת?? איך מגיעים למצב של בטן שטוחה, זה מתסכל שמתמידים באימונים ותזונה נכונה והבטן לא יורדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתן קטן או למי שיענה
אא28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזה עם כרס-שאלה - תגובה
שי אלנקרי30/07/2013שלום אלירן,
תזונה נכונה, כלומר תפריט תזונה מאוזן הכולל שילוב של כל אבות המזון, פחמימות מורכבות, חלבונים וכמובן שומנים (בריאים יותר). את התפריט אני מציע להרכיב יחד עם דיאטן או דיאטנית קלינית על מנת שתוכל להוביל עצמך בדרך מקצועית ונכונה. יחד עם זאת, גם אם מדובר בקילו או שניים, עדיין יש לשים דגש על עבודת השרירים (גם עבודה על שרירי ה-CORE העמוקים), לשים דגש על יציבה (לעתים יציבה לא נכונה יכולה לגרום לגוף להיות כפוף יותר קדימה וכתוצאה מכך לכפל באזור התחתון של הבטן), וכמובן לבצע פעילות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע אפילו למשך 25-30 דקות, אבל בעצימות משתנה (אינטרוואליים) ומגוונת שתשבור את המונוטוניות ותסייע בהפחתת אחוזי השומן. בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)