רזה עם כרס-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה עם כרס-שאלה
    אא
    28/07/2013

שלום, אני דיי רזה ( 184, 67) ומתאמן לשם עלייה במסה..אבל הבעיה שיש לי כרס קטנה שמאוד קשה לי להוריד אותה..אני אוכל דיי מסודר ונכון..אוכל רק בריא..יש לי תפריט מתזונאי ספורט..מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועושה אירובי בין 15-20 דקות באימון..שאני מכווץ את הבטן אני מרגיש את השרירים אבל אני יכול לצבוט את הבטן ויש כפל שזה שומן..רציתי לדעת אם כול החגורות שרוטטות או שגורמות להזיע בבטן כגון חגורות סאונה באמת עובדות ושורפות שומן בבטן ויכול לעזור במצבים כאלה בשילוב עם התזונה והאימון או שזה פשוט לא עושה כלום וחבל על הכסף?
    איך אוריד את הכרס הזאת?? איך מגיעים למצב של בטן שטוחה, זה מתסכל שמתמידים באימונים ותזונה נכונה והבטן לא יורדת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה עם כרס-שאלה

הוספת תגובה

• לאיתן קטן או למי שיענה

אא
    28/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רזה עם כרס-שאלה - תגובה

שי אלנקרי
    30/07/2013

שלום אלירן,

תזונה נכונה, כלומר תפריט תזונה מאוזן הכולל שילוב של כל אבות המזון, פחמימות מורכבות, חלבונים וכמובן שומנים (בריאים יותר). את התפריט אני מציע להרכיב יחד עם דיאטן או דיאטנית קלינית על מנת שתוכל להוביל עצמך בדרך מקצועית ונכונה. יחד עם זאת, גם אם מדובר בקילו או שניים, עדיין יש לשים דגש על עבודת השרירים (גם עבודה על שרירי ה-CORE העמוקים), לשים דגש על יציבה (לעתים יציבה לא נכונה יכולה לגרום לגוף להיות כפוף יותר קדימה וכתוצאה מכך לכפל באזור התחתון של הבטן), וכמובן לבצע פעילות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע אפילו למשך 25-30 דקות, אבל בעצימות משתנה (אינטרוואליים) ומגוונת שתשבור את המונוטוניות ותסייע בהפחתת אחוזי השומן. בהצלחה בהמשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו