חיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב הגוף
    ---
    24/03/2008

אנחנו מנויים בבית לעיתון מנטה ושם היה תרגילים לחיטוב כל מיני איברים בגוף

התרגילים האלה ממש משעממים ואני יודעת שאני לא אעמוד בזה, כי ניסיתי כבר....זה משעמם והפסקתי אחרי פעמיים...האם בעזרת הליכה ואופניים -שיש לי בבית :) אפשר לחטב את הירכיים והישבן?
    ומה בקשר לידיים? זה טוב בעזרת משקולות...כי שוב ממש לא בא לי על התרגילים האחרים

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב הגוף

הוספת תגובה

• למה התעלמת ממני ?:(

---
    26/03/2008

תענה לי בבקשהההההההההההההההה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אייל אמון
    27/03/2008

מה שמשעמם אל תעשי ...בצעי את שאת נהנית ממנו,
    הליכה ואופניים יכולים לחטב אם את בדיטאה דלת קלוריות מההכנסה היומית , באשר לבניית מסת שריר, העצימות הינה משמעותית יותר מאחר ובניית השריר האופטימאלית הינה בהתנגדות גבוהה ומספר חזרות יחסית נמוך ממה שאת מבצעת על האופניים.
    העלאת התנגדות הפדלים ומשחק עם תנוחות רכיבה שונות דוגמת עמידה או הטיות גוף שונות מערבות דומיננטיות של קבוצות שרירים שונות למרות שבכל המצבים כלל שרירי הרגל עובדים.
    משקולות לידיים - 8-15 חזרות שאת מרגישה קושי בביצוע בתרגילים שונים אכן יחזקו את שרירי ידייך, פשיטות מרפקים בתרגילים שונים לחלק האחורי של היד וכפיפות מרפקים לחלקה הקידמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו