מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Dream healther - זה יכול לפגוע בי?גל01/08/2013
שלום,
אני שוקלת להתחיל להתאמן על מכשיר הDream Healther במכון
אני בת 23 ורוצה להוריד עד 6 קילו.
האם המכשיר הזה יכול לפדוע בגוף שלי בצורה כל שהיא?
מה קורה אם מתאמנים עליו חודש ומפסיקים (ממשיכה לעשות רק ספורט קונבנציאלי)
לא הצלחתי למוא כתבות מהימנות על המכשיר הזה, רק פרסומים בעיתונים/אתרים ולכן אני שואלת.
תודה מראש
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק תזונה נכונה תגרום להרזיה.
בני01/08/2013פעילות גופנית תוסיף לזה רק קצת.
ומכשיר הרטט הזה בכלל מיותר למטרה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDream healther - זה יכול לפגוע בי? - תגובה
שי אלנקרי04/08/2013אימוני רטט במקורם תוכננו וניבנו עבור אימון אסטרונאוטים שחוזרים מהחלל לכדור הארץ על מנת לחזק את עצמותיהם ושריריהם כדי שיחזרו לתפקוד מהיר. מסתבר שאימון זה מתאים לחזרה מפציעות, לשיפור מוגבלויות תנועתיות/אורטופדיות. במחקר שנערך בבלגיה על ספרינטרים תחרותיים הסתבר שהתרומה של אימוני רטט לשיפור יכולותיהם הספורטיביות (כגון: מהירות ושיפור בכוח) לא הייתה משמעותית. הסיבה לכך נעוצה בעובדה שבמכשירים אלה כיווצי השריר אינם מתבצעים ברמה מספיק גבוהה ואופן ביצוע התרגילים במכשירים הללו אינו מאפשר את טווחי התנועה המתבקשים על מנת לשפר יכולת ספורטיבית. בכל מקרה, כשמדובר במתאמן החוזר מפציעה, השימוש במכשיר עשוי להיות מועיל אך לדעתי האישית, פחות מתאים לאדם בריא מן המניין. פעילות גופנית, תזונה נכונה ו....ללא גלולת פלא או אימונים קצרים של 7 דקות.....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גל04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)