מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה לגבי אחוזי שומןרונן24/03/2008
אז ככה
אני בן 19 שוקל 59.5 קילו
גובה 1.71 ס"מ
בדיוק עכשיו קניתי משקל חדש
הוא מראה שיש לי 17% שומן
איך זה הגיוני ?
רואים לי קוביות ממש יפות, 6 קוביות בבטן
איך הגיוני שיש לי 17% שומן? האם יש משהו במשקל?
לפני שנה וחצי עשיתי בדיקה לאחוזי שומן עם אלקטרודות בווינגיט וזה הראה שיש לי 7.6% שומן
האם הגיוני שבשנה וחצי העלתי 10% שומן? איך נשארים הקוביות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונן,יש לי את התשובה..
חסוי24/03/2008זה שעלית במשקל זה בגלל התפתחו לך השרירים!!!זה לא אחוזי שומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יודע אל תגיב,צריך תשובה רצינ
רונן25/03/2008אם אתה לא יודע אל תגיב
אני צריך תשובה רצינית
אני מדבר על אחוזי השומן ולא על משקל הגוף שנשאר כמו שהוא.. קצת עלה בגלל מסת השריר אבל זה לא קשור בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובה רצינית
ניר25/03/2008תקשיב זה כנראה ככה שרוב אחוזי השומן בגוף שלך מה17% בסך הכול מתרכזים לא בבטן אלא יותר אולי באזור הישבן, בחזה, ואולי אפילו בפנים ועוד, ובבטן לא מתרכזים לך הרבה אחוזי שומן וזה גורם שתראה את הקוביות.
חיזוק שרירי הבטן גם גורם לראותם מוצקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)