אשמח לעצה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה-
    נינה
    12/08/2013

הי, יש לי בעיה התחלתי לחזור לעשות כושר אחרי תקופה ארוכה של הפסקה [בגלל תאונת עבודה שמנעה ממני לעשות כושר במשך 3 חודשים] לפני שבוע חזרתי לעשות כושר שעליתי על ההליכון בהתחלה כאבו לי הרגליים אבל המשכתי ואז הכאבים פסקו וכל השבוע שעליתי על ההליכון בכלל לא כאבו לי הרגליים . אבל אתמול והיום שעליתי על ההליכון הצלחתי ללכת רק 10 ד' וגם את זה בקושי הרגליים ממש ממש כאבו לי עד שלא יכולתי יותר וירדתי מההליכון. זה ממש מטריד אותי!!! ומעצבן אותי אני מאוד רוצה ללכת בהליכון ולעשות כושר . ולהתחטב ההליכון עוזר לי מאוד אני מהר יורדת במשקל בזכותו וזה ממש מעצבן במיוחד שיש לי זמן ללכת כל יום אני בחופשה עד לתחילת הלימודים. מישהו יכול לעזור לי ולתת לי עצה מה לעשות? אני מאוד רוצה ללכת בהליכון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה-

הוספת תגובה

• ועוד שאלה-

נינה
    12/08/2013

כמה זמן אתם ממליצים להיות על האופני כושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו-

נינה
    12/08/2013

אני לא יודעת אם זה חשוב- אבל שבוע שעבר שהלכתע על ההליכון הלכתי במשך כמעט שעה במהירות 7.2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו