שאלה לאיתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאיתי זיו
    רמי
    18/08/2013

עשיתי קורס מאמני שם למדתי ש עושים תוכנית איי בי ל 4 פעמים בשבוע

מה שאומר שמפעילים על אימון חצי גוף בתדירות של עבודה על כל שריר פעמיים בשבוע

השאלה שלי למה לא לקחת כל שריר לבד או פלוס שריר קטן שזה אומר 1-2 שרירים לאימון
    ולעבוד עליו פעם בשבוע כמו שצריך?

למשל במקום לעשות באימון חזה כתפיים טרייספס 9 חזה 9 כתפיים ו 6 טרייספס שזה אומר סך הכל 25 סטים

לקחת רק חזה ולעשות 25 סטים כמו שצריך לקרוע תשריר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאיתי זיו

הוספת תגובה

• שאלה לאיתי זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/08/2013

הפעלה של שריר פעם בשבוע מתאימהלמתאמנים מתקדמים בלבד תוך יצירת עומס רב במיוחד על אותה קבוצת שריר - עד 20 סטים בממוצע!!!!!!!
    למתאמן ממוצע לא יהיה אפקט אימון כתוצאה מכך. למתאמן מתקדם מאוד או מפתח גוף שאף עושה שימוש בחומרים כמו סטרואידים אנבוליים כמובן שהתוצאות תהיינה שונות.
    צריך לזכור שהדבר המשמעותי הנו זמן ההפסקה בין אימו לאימון. מתאמנים מתקדמים מבצעים 6 אימוני כוח בשבוע ואז יום מנוחה. בכל יום אימון 2-1 קבוצות שרירים בעומס גבוה במיוחד.
    בנוסף, יש לזכור שלאורח החיים הספורטיבי השפעה רבה מאוד. למקפידים על התזונה וכל השאר תוצות טובות במיוחד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאיתי זיו

מיכל
    18/08/2013

בהמשך לתגובתך לגבי חלוקת השרירים באימונים, אני מתאמנת ותיקה ועושה 6 אימונים בשבוע, המחולקים ל abc - חזה ויד אחורית, כתפיים ויד קדמית והאימון השלישי רגליים וגב. כל אימון כזה עושה פעמיים בשבוע ולוקח לי 60-65 דקות. זה בסדר לחלק כך את הגוף לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאיתי זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/08/2013

בסדר גמור אך יש מקום לבדוק אם לא תתקדמי יותר בעת ביצוע חזה וכפפי מרפק. הרי בתרגילים מורכבים לחזה פושטי מרפק פועלים הרבה וייתכן שיהיו מותשים ולא ממש יאפשרו אימון איכותי .
    לגבי הזמן הכולל של האימון - בסדר גמור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי זיו

רמי
    19/08/2013

איך אני יודע אם אני מתאמן מתקדם

אני חושב שכן יחסית

אני מרים למשל בלחיצות חזה 120 קילו 6 חזרות

דדליפט 180 לחיצות כתפיים 80 קילו

עכשיו אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע

עדיף לי איי בי סי כדי לבודד כל שריר

או לעבוד כל אימון על חצי גוף ולעשות איי בי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו