שאלה לד"ר זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר זיו
    יואב
    19/08/2013

אני בן 20, כיום מתאמן בתכנית ABC כ5-6 פעמים בשבוע. לאחר כמעט כל אימון אני מבצע פעילות אירובית כגון שחייה/ריצה. יש לי זמן פנוי להתאמן.
    1. האם עדיף לעבוד בתכנית AB כ5-6 פעמים בשבוע(ולהשאיר מס רב של חזרות לכל שריר) כדי להגדיל את הגירוי לשריר? (אין לי בעיה אם האימונים ייקחו שעה וקצת לאימון במקום 45 דק' שאני עושה עכשיו)
    2. המטרה שלי היא בניית שרירים והורדת אחוזי שומן - כמו כל מתאמן בגילי. האם אני צריך לשמור על מאזן קלורי שלילי? או שמא מאזן קלורי שלילי יפגע בבניית השרירים.
    3. מה אתה ממליץ לאכול בין אימון הכוח לאימון האירובי שמתבצע מיד לאחריו(בד"כ אני אוכל 2 תמרים בין לבין וכחצי שעה מתום אימון האירובי ארוחה עשירה בחלבונים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר זיו

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    22/08/2013

ראשית כל הכבוד על ההשקעה. לא ברור מאליו. לגבי בניית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוז שומן הדבר בעייתי באופן עקרוני כי מדובר בשני תהליכים למעשה הפוכים,,, ניתן לעשות זאת אך אפשרי לתקופה מסוימת ולא למשך זמן רב. לגבי פרוטוקול האימונים נראה בסדר ומציע לפנות לפורום תזונת ספורט אודות המפרט התזונתי. בעיקרון מאזן קלורי שלילי עשוי לפגוע בהחלט במסת גוף רזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו