מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוגי התעמלות לזוגאדווה20/08/2013
היי,
אני והבן זוג שלי (ארוסי לאחרונה.. :)) לא רזים כמו שהיינו רוצים להיות.
אני 1.62 שוקלת 63 והוא 1.76 שוקל 85.
לקראת החתונה החלטנו לקחת את עצמנו בידיים ולרדת קצת במשקל. בגלל ששנינו אוהבים לאכול ויהיה לנו קשה להוריד כמויות משמעותיות באוכל החלטנו שהדרך הטובה ביותר היא התעמלות.
היינו שמחים למצוא משהו שאפשר לעשות יחד, למרות שהוא אוהב חדרי כושר ואני ממש לא.
יש לכם רעיונות לחוגים או לספורט שאפשר לעשות יחד? אנחנו גרים בפתח תקווה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוגי התעמלות לזוג - תגובה
ד''ר איתי זיו22/08/2013ראשית מזל טוב וגם נאמר שהסיפור בהחלט מרגש. ולעניין.... ניתן לחשוב על אימונים במסגרת קבוצה. אימונים עצימים באופן יחסי שתורמים רבות להוצאה קלורית ותהליכי בנייה מחדש. אימון על מחזורי, קרוספיט, היט, מסקל פאמפ ועוד. במועדוני כושר שונים או במסגרת פרטית ניתן למצוא הפעילויות הללו. או אז מופעלת מהותית גם המערכת האירובית וגם המערכת האנאירובית ובכלל ההשפעה על האסתטיקה - רבה. ניתן גם לשכור שירותיו של מאמן אישי רציני שיאמן אתכם יחדיו, בחוץ או בבית עם אביזרים מתאימים. בברכה והצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ובן זוגי נרשמנו לחדר כושר
אלה22/08/2013בספורטן בפ"ת יחד אבל הם הסבירו לנו שמבנה הגוף שלנו שונה (נשים, גברים) והתאימו לכל אחד מאיתנו תכנית אימונים שונה... אבל אנחנו עדיין הולכים יחד ותומכים אחד בשני ומונעים אחד מהשני לוותר ו"ליפול". האמת שאפשר להסתכל על זה כעוד זמן איכות זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)