חוגי התעמלות לזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוגי התעמלות לזוג
    אדווה
    20/08/2013

היי,
    אני והבן זוג שלי (ארוסי לאחרונה.. :)) לא רזים כמו שהיינו רוצים להיות.
    אני 1.62 שוקלת 63 והוא 1.76 שוקל 85.
    לקראת החתונה החלטנו לקחת את עצמנו בידיים ולרדת קצת במשקל. בגלל ששנינו אוהבים לאכול ויהיה לנו קשה להוריד כמויות משמעותיות באוכל החלטנו שהדרך הטובה ביותר היא התעמלות.
    היינו שמחים למצוא משהו שאפשר לעשות יחד, למרות שהוא אוהב חדרי כושר ואני ממש לא.
    יש לכם רעיונות לחוגים או לספורט שאפשר לעשות יחד? אנחנו גרים בפתח תקווה.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוגי התעמלות לזוג

הוספת תגובה

• חוגי התעמלות לזוג - תגובה

ד''ר איתי זיו
    22/08/2013

ראשית מזל טוב וגם נאמר שהסיפור בהחלט מרגש. ולעניין.... ניתן לחשוב על אימונים במסגרת קבוצה. אימונים עצימים באופן יחסי שתורמים רבות להוצאה קלורית ותהליכי בנייה מחדש. אימון על מחזורי, קרוספיט, היט, מסקל פאמפ ועוד. במועדוני כושר שונים או במסגרת פרטית ניתן למצוא הפעילויות הללו. או אז מופעלת מהותית גם המערכת האירובית וגם המערכת האנאירובית ובכלל ההשפעה על האסתטיקה - רבה. ניתן גם לשכור שירותיו של מאמן אישי רציני שיאמן אתכם יחדיו, בחוץ או בבית עם אביזרים מתאימים. בברכה והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ובן זוגי נרשמנו לחדר כושר

אלה
    22/08/2013

בספורטן בפ"ת יחד אבל הם הסבירו לנו שמבנה הגוף שלנו שונה (נשים, גברים) והתאימו לכל אחד מאיתנו תכנית אימונים שונה... אבל אנחנו עדיין הולכים יחד ותומכים אחד בשני ומונעים אחד מהשני לוותר ו"ליפול". האמת שאפשר להסתכל על זה כעוד זמן איכות זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו