מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר איתי זיו. קיפוזה קלהירון28/08/2013
שלום,
הבעיה שלי היא שכיחה בקרב הרבה מאוד אנשים ולא יוצאת דופן כלל, אך אני רוצה מראה אסתטי יותר.
הבעיה היא שאני לא זקוף דיו, הכתפיים מעט שמוטות והצוואר גם לא ממש זקוף ולא מתיישר בדיוק באותו קו של הגב אלא נוטה מעט קדימה. מחיפושיי באינטרנט אני חושב שההגדרה המתאימה היא קיפוזה.
גם בישיבה ללא משענת אז הנטייה שלי תהיה לשבת שמוט ולא זקוף, וכאשר אני הולך/יושב זקוף כמו שצריך, אז זה בצורה מלאכותית ולא מחזיקה לאורך זמן. אבל שוב, במבט של אדם רגיל הוא לא יזהה אצלי שום דבר חריג, מכיוון שהבעיה נפוצה אצל אנשים רבים מאוד.
האם ישנם תרגילים בחדר כושר או משהו אחר, שיוכל לעזור לי למנוע את הבעיה הזו, וללכת זקוף יותר עם הצוואר והכתפיים והגב.
אני עובד בחדר כושר תקופה נכבדת על זוקפי הגו, אך לא ראיתי שיפור ממשי.
יש לציין שמבנה גופי הוא אתלטי, אני בן 23. 180 ס''מ, שרירי, במשקל 76 ק''ג. פעיל בחדר כושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)