מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהיואב26/03/2008
אני בן 18
הגובה שלי - 1.85
ואני שוקל 82
התחלתי לרוץ כל יום (אורך ממוצע כ2500 מטר (בערך כ15 דקות))
אני עושה שכבות סמיכה (10 כפול 3 (הפסקה של דקה בין כל אחד)
ועושה כפיפות בטן (50 כפול 3)
חשוב לציין שעם הזמן אני מאמין שאני יעלה את הנתונים האלה ליותר..
השאלה שלי היא אם מה שאני עושה זה בסדר, והאם זה אפקטבי?
פעם שקלתי 105..ירדתי 23 קילו... הגוף שלי דיי מדלדל
אני אשמח לקבל תשובה מספקת לגביי כל מה שכתבתי
ואולי כמה טיפים שיעזרו לי בהמשך
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתייחסו בבקשה זה חשוב
יואב29/03/2008תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימון
עופר קיס31/03/2008ריצה קלה כל יום - יותר מ 15 דקות
יום בטן לחוד ויום שכיבות סמיכה לחוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה+++שאלה
בר עטיה06/04/2008שאלה לי אליך דוקטור ..!
מה יותר טוב לעשות בטן ושכיבות סמיכה באותו יום או להפריד ואם להפריד אז למה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתמר05/04/2008תשתדל לעשות את הכפיפות בטן לאט ושהכיווץ יהיה מהבטן כי אם אתה מצליח לעשות 50 רוב הסיכויים שאתה עושה את זה בקצב מהיר מידיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יואב06/04/2008יש משו נכון במה שאתה אומר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליואב
עופר קיס07/04/2008יואב שלום
קודם כל כל הכבוד
שנית עלה את משך האימון בהדרגה לחצי שעה
יום אחד בצע 3 מחזורים של כמות של שכיבות סמיכה שאתה מתקשה, נוח 1-2 דקות ביניהן. 3-4 מחזורים אם שינוי ברוחב ידיים . ביום לאחר מכן בצע 2 מחזורים של כפיפות בטן חלקיות בצורה איטית עד שאתה מתקשה כאשר אינך יורד עד הסוף אלא שומן על כיווץ למשך כל התרגיל
בשני המחזורים האחרונים בצע את התרגיל הבא
הגיע למצב של שכיבות סמיכה על האמות. הכנס את הבטן ישר את הגוף, על תעצור נשימה
והשאר סטאטי בהתחלה למשך 10 שניות עד שתגיע בהדרגתיות ל30שניות. אם יש כאבי גב, הכנס את הבטן יותר חזק או עבורב לברכיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)