מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוך כמה זמן רואים תוצאותיוני אטיאס15/09/2013
אני מתאמן כבר חודש על פאקלים בטן שכיבות סמיכה ריצהא ני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואין עדיין תוצאה תוך כמה זמן בערך רואים תוצאות ואם זה מפתח אימון פאקלים אני עושה של סטים בערך 100 בטן 100 שכיבות סמיכה ועד 5 קילטומר ריצה בערך ואני שוקל 57 אם אני צריך שומן עוד או שבסדר להתאמן עכשיו ואם זה קשור לגניטקה התפתחות של השרירים אני מבקש בבקשה במהירות לענות למה אני צריך שיהיה לי מטובציה להמשיך ולדעת שאני בדרך הנכונה אשמח אם תעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוך כמה זמן רואים תוצאות - תגובה
איתן קטן22/09/2013שלום יוני,
עלייה במסת השריר דורשת שמירה על תזונה מתאימה- שמירה על מאזן קלורי חיובי. ללא תזונה נכונה התוצאות יהיו מינוריות ואף ייעצרו בשלב מסוים עד שיתבצע שינוי תזונתי נוסף. כמו כן, רצוי להקטין את מספר החזרות ולהעלות את העומס בתרגילים ע"י תוספת משקל. בנוסף, ריצת 5 ק"מ דורשת הוצאה אנרגטית גדולה (קלוריות) ולכן תצטרך לדאוג להשלים באמצעות התזונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)