שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שבי
    17/09/2013

עשיתי קורס בוינגייט שם מסבירים לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע?

עכשיו למה בכל הסרטונים ביוטיוב של כל המאמנים והבודי בילדרים אני רואה שהם עובדים פעם 1 בשבועעל כל שריר?

מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תגובה?

שבי
    24/09/2013

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    24/09/2013

למפתחי גוף, פעם בשבוע מקובל ונהוג ובצדק. האימון כוח במקרה שלהםמפוצל ל- 6 חלקים . האימון בעומס גבוה מאוד - RM כולם (!) עושים שימוש בסטרואידים ולכך השפעה על התקדמות והתאוששות כאחד. לכן כשמדובר במפתחי גוף הסיפור אינו זהל לעומת מתאמנים 'מן השורה'.
    חשוב לדעת שלמתאמן רגיל לא יהיה אפקטיבי אימון המפוצל ל-6 חלקים. המנוחה תהיה ארוכה מדי בין אימון לאימון על מנת ליצור אפקט אימון, הם אינם צורכים סטרואידים ובטוח לא מקפדים על אורח חיים ספורטיבי ברמה כה קיצונית כמו מפחי גוף.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

דביר
    26/09/2013

המטרה היא פיתוח גוף טבעי אבל עקב העבודה והחיים אני מגיע כ 3 פעמים בשבוע לחדר הכושר יוצא לי לעבוד על כל שריר פעם בשבוע חזק האם זה בסדר? הרי איי בי סי אמור להיטת מ 5 6 אימונים בשבוע ואני מבצע אותו ב 3 האם בגלל שאני מתקדם ועובד בעוצמה גבוה זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/10/2013

על פניו מנוחה של שבוע בין הפעלת קבוצת שרירים זו או אחרת שמורה אך ורק למפתחי גוף מקצועיים! או אז התזונה והחומרים והאימון האירכותי גורמים ומביאים להתקדמות ושיפור.
    במקרה של 3 פעמים בשבוע לכל היותר מומלץ לבצע תוכנית AB.
    הדבר עשוי להיות שונה אגב, אם מדובר במפתח גוף שמפחית האימונים ל- 3.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

שבי
    09/10/2013

אז אני סוג של צפתח גוף טבעי?

כאילו אני מתאמן כבר 6 שנים ומתמיד

עד לי לעשות 2 שרירים באימון אפילו שאני בא 3 פעמים בשבוע כלומר abc

כך אני יכול לבודד כל שריר ולעבוד עליו כמו שצריך

גי אני הגעי כבר לרמה שאני מרים משקלים כבדים ומעדיף להתמקד בכל שריר

מה אתה חושב במקרה שלי abc על שלוש אימונים בשבוע יכול להיות טוב

או חייב איי בי

פשוט באיי בי אני מרגיש שאני לא ממצא כל שריר כמו שצריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/10/2013

מציע:
    ניסוי וטעייה. אם הנך מתקדם ב- ABC על פני 3 פעמים בשבוע, מה שלא הגיוני לחלוטין --- המשך כך. בפועל הדבר צריך להיות אחרת.
    מציע לבנות תוכנית אימונים מסודרת עם יעדים ברירים, מדידות הנעשות על בסיס קבוע ועוד ועוד. התזונה, איך לא חייבת להיות חלק מהעניין באופן משמעותי.
    מיצוי האימון וההתקדמות קשורה קשר ישיר לעצימות! לא תהיה התקדמות באימון ללא עצימות גבוהה מספיק.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

שבי
    14/10/2013

אז איך אני רואה תוצאות מ abc 3 פעמים בשבוע

ובאתר בודי בילדינג נקודם קום יש מלא תוכניות איי בי סי ל 3?

בגלל שאני מתאמן בעצימות גבוה וזה לא מתאים לרוב האוכלסיה תוכנית כזו?

אם כן למי מתאימה?

או שפשוט אני מתקדם אכל אם יחליף ל ab יתקדם יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו