מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשבי17/09/2013
עשיתי קורס בוינגייט שם מסבירים לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע?
עכשיו למה בכל הסרטונים ביוטיוב של כל המאמנים והבודי בילדרים אני רואה שהם עובדים פעם 1 בשבועעל כל שריר?
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
שבי24/09/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר איתי זיו24/09/2013למפתחי גוף, פעם בשבוע מקובל ונהוג ובצדק. האימון כוח במקרה שלהםמפוצל ל- 6 חלקים . האימון בעומס גבוה מאוד - RM כולם (!) עושים שימוש בסטרואידים ולכך השפעה על התקדמות והתאוששות כאחד. לכן כשמדובר במפתחי גוף הסיפור אינו זהל לעומת מתאמנים 'מן השורה'.
חשוב לדעת שלמתאמן רגיל לא יהיה אפקטיבי אימון המפוצל ל-6 חלקים. המנוחה תהיה ארוכה מדי בין אימון לאימון על מנת ליצור אפקט אימון, הם אינם צורכים סטרואידים ובטוח לא מקפדים על אורח חיים ספורטיבי ברמה כה קיצונית כמו מפחי גוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דביר26/09/2013המטרה היא פיתוח גוף טבעי אבל עקב העבודה והחיים אני מגיע כ 3 פעמים בשבוע לחדר הכושר יוצא לי לעבוד על כל שריר פעם בשבוע חזק האם זה בסדר? הרי איי בי סי אמור להיטת מ 5 6 אימונים בשבוע ואני מבצע אותו ב 3 האם בגלל שאני מתקדם ועובד בעוצמה גבוה זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו03/10/2013על פניו מנוחה של שבוע בין הפעלת קבוצת שרירים זו או אחרת שמורה אך ורק למפתחי גוף מקצועיים! או אז התזונה והחומרים והאימון האירכותי גורמים ומביאים להתקדמות ושיפור.
במקרה של 3 פעמים בשבוע לכל היותר מומלץ לבצע תוכנית AB.
הדבר עשוי להיות שונה אגב, אם מדובר במפתח גוף שמפחית האימונים ל- 3.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
שבי09/10/2013אז אני סוג של צפתח גוף טבעי?
כאילו אני מתאמן כבר 6 שנים ומתמיד
עד לי לעשות 2 שרירים באימון אפילו שאני בא 3 פעמים בשבוע כלומר abc
כך אני יכול לבודד כל שריר ולעבוד עליו כמו שצריך
גי אני הגעי כבר לרמה שאני מרים משקלים כבדים ומעדיף להתמקד בכל שריר
מה אתה חושב במקרה שלי abc על שלוש אימונים בשבוע יכול להיות טוב
או חייב איי בי
פשוט באיי בי אני מרגיש שאני לא ממצא כל שריר כמו שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו09/10/2013מציע:
ניסוי וטעייה. אם הנך מתקדם ב- ABC על פני 3 פעמים בשבוע, מה שלא הגיוני לחלוטין --- המשך כך. בפועל הדבר צריך להיות אחרת.
מציע לבנות תוכנית אימונים מסודרת עם יעדים ברירים, מדידות הנעשות על בסיס קבוע ועוד ועוד. התזונה, איך לא חייבת להיות חלק מהעניין באופן משמעותי.
מיצוי האימון וההתקדמות קשורה קשר ישיר לעצימות! לא תהיה התקדמות באימון ללא עצימות גבוהה מספיק.
שבי14/10/2013אז איך אני רואה תוצאות מ abc 3 פעמים בשבוע
ובאתר בודי בילדינג נקודם קום יש מלא תוכניות איי בי סי ל 3?
בגלל שאני מתאמן בעצימות גבוה וזה לא מתאים לרוב האוכלסיה תוכנית כזו?
אם כן למי מתאימה?
או שפשוט אני מתקדם אכל אם יחליף ל ab יתקדם יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)