תסכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול
    אלמונית
    27/03/2008

שלום..מזה שלושה שבועות מצאתי כתבה על חיטוב ומתיחת זרועות מידלדלות.. הלינק המצורף מראה את התרגילים שאני עושה ( אני עושה 1,4ו8). את התרגילים אני עושה פעם ביומיים. בהתחלה חל שיפור ואז קראתי שצריך לאכול פחמימות וחלבונים אחרי האימון לבניית השרירים וזה מה שעשיתי..אך מזה יומיים אני מרגישה שהזרועות מתעבות ומתנפחות..אני חוששת שהן יהיו שריריות..מה לא בסדר אצלי? האם חששותיי מוצדקות? אנא תענו לי מהר לא רוצה להמשיך בתרגילים כל עוד יש בסיס למה שאני אומרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול

הוספת תגובה

• אל חשש הכל בסדר אצלך

אייל אמון
    27/03/2008

שלום אלמונית, אכן שרירייך יתחזקו מתרגילי כוח לשרירי הידיים, תלוי במינונים ובהתנגדות המופעלת על השרירים כמובן... אך לא ברמה כזו שתרגישי שינוי במידת השרוולים, מסיבות הורמונאליות ואימוניות שאין המקום לפרטן כאן.
    פחמימות וחלבונים זה שם כולל מידי, את זקוקה ל0.8 עד 1 גר' חלבון לכל ק"ג משקל גוף, ופחמימה כחצי מכמות הקלוריות היומית המומלצת לך, ולכך הינך זקוקה לבעל מקצוע שישב איתך ויבנה לך תפריט הולם רק לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו