טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עקב טיול בחול לא התאמנתי כחודש וחצי. ככלל, אני מבצעת פעמיים אימוני אנאירובי ו- 4 פעמים אימון אירובי הכולל לרוב הליכה, ולעיתים ריצה. אני כבר רואה שמסת השריר שלי ירדה.. כיצד עליי לחזור בהדרגה? האם עליי לבצע בדיוק את אותו אימון אנאירובי רק עם משקלים פחותים? האם עליי להוריד חזרות? או שבכלל עליי לשנות תרגילים?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההנחיות לגבי כמה ובאיזו עצימות הן תולדה של ניסיון ותחושת גוף הדרגתיות והמשכיות הן מילות המפתח. הפחיתי משך אימון ועצימות והעלי בהדרגה משך ורק לאחר מכן עצימות אירובי ואנאירובי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד