מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם עליה במדרגות יכולה לשמש כספורטמכירה08/10/2013
יומי?
אני בת 55 ,עושה פילאטיס מכשירים פעמיים בשבוע וכמעט כל יום רוכבת שעה על אופניים.
יש ליד ביתי 80 מדרגות (לא גבוהות)האם ניתן להשתמש בהן כספורט יומי ?
כמה פעמים עלי לעלות ? האם לעשות את זה מהר או בינוני (כדי לשרוף שומנים)? וכמה קלוריות זה שורף ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ספורט אבל..
דבורה08/10/2013לעלות במדרגות זה אכן ספורט אבל אין בזה כל כך גיוון, וגם לא בטוח שזה בריא כל כך לעשות רק את זה.
למה שלא תירשמי לאיזה מכון כושר ושם תוכלי לעשות את הכל ביחד? ככה יהיה לך שילוב של כמה גורמים ופעילויות..
אני רשומה נגיד לספורטן בפתח תקווה ויש לי שם חוג של אירובי עם מדרגות. זה בפיקוח של אחלה מדריכה ויותר חשוב רואים אנשים על הדרך.
מה גם שיש לך מבחר אז זה לא משעמם ושוחק וככה אני מתמידה בזה ולא מתייאשת כמו שהיה כשהייתי עושה הליכות עם עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי אבל אני כרגע אשמח לתשובה
מכירה09/10/2013לגבי המדרגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עליה במדרגות יכולה לשמש כספורט - תגובה
ד''ר איתי זיו09/10/2013ראשית - מצוין. אימון מדרגות הנו מעולה לשיפור יכולת גופנית בכלל ושיפור יכולת אנאירובית - בפרט.
על מנת לשרוף שומנים כל פעילות אירובית טובה. ככל שהדופק יהיה גבוה יותר ניתן יהיה לשרוף יותר שומנים בטווח הארוך!. לכן חשוב לא לבצע רק פעילות גופנית קלה אלא גם עצימה.
לגבי שריפת קלוריות מציע לעשות שימוש במחשבונים הרבים הקיימים ברשת. הדבר הרי תלוי במשקל הגוף, דופק, גיל ועוד. לכן לא ניתן לתת נתונים מדויקים לא הכנסת הפרטים הללו. אגב, ניתן לעשות שימוש בשעון דופק ולקבל אומדן לגבי הקלוריות שנעשה בהן שימוש.
בברכה והמשיכי כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)