האם עליה במדרגות יכולה לשמש כספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עליה במדרגות יכולה לשמש כספורט
    מכירה
    08/10/2013

יומי?
    אני בת 55 ,עושה פילאטיס מכשירים פעמיים בשבוע וכמעט כל יום רוכבת שעה על אופניים.
    יש ליד ביתי 80 מדרגות (לא גבוהות)האם ניתן להשתמש בהן כספורט יומי ?
    כמה פעמים עלי לעלות ? האם לעשות את זה מהר או בינוני (כדי לשרוף שומנים)? וכמה קלוריות זה שורף ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה ספורט אבל..

דבורה
    08/10/2013

לעלות במדרגות זה אכן ספורט אבל אין בזה כל כך גיוון, וגם לא בטוח שזה בריא כל כך לעשות רק את זה.
    למה שלא תירשמי לאיזה מכון כושר ושם תוכלי לעשות את הכל ביחד? ככה יהיה לך שילוב של כמה גורמים ופעילויות..
    אני רשומה נגיד לספורטן בפתח תקווה ויש לי שם חוג של אירובי עם מדרגות. זה בפיקוח של אחלה מדריכה ויותר חשוב רואים אנשים על הדרך.
    מה גם שיש לך מבחר אז זה לא משעמם ושוחק וככה אני מתמידה בזה ולא מתייאשת כמו שהיה כשהייתי עושה הליכות עם עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רוזי אבל אני כרגע אשמח לתשובה

מכירה
    09/10/2013

לגבי המדרגות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עליה במדרגות יכולה לשמש כספורט - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/10/2013

ראשית - מצוין. אימון מדרגות הנו מעולה לשיפור יכולת גופנית בכלל ושיפור יכולת אנאירובית - בפרט.
    על מנת לשרוף שומנים כל פעילות אירובית טובה. ככל שהדופק יהיה גבוה יותר ניתן יהיה לשרוף יותר שומנים בטווח הארוך!. לכן חשוב לא לבצע רק פעילות גופנית קלה אלא גם עצימה.
    לגבי שריפת קלוריות מציע לעשות שימוש במחשבונים הרבים הקיימים ברשת. הדבר הרי תלוי במשקל הגוף, דופק, גיל ועוד. לכן לא ניתן לתת נתונים מדויקים לא הכנסת הפרטים הללו. אגב, ניתן לעשות שימוש בשעון דופק ולקבל אומדן לגבי הקלוריות שנעשה בהן שימוש.
    בברכה והמשיכי כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו